koja wireles antena

stivstivo

Početnik
Poruka
4
Koju wireles antenu da kupim da bi mi internet bio stabilan

Moja konfiguracija: tp-link, wn-551g, 7m kabla od provajdera kupljen, trenutno "jagi" antena (bela duzine 1m precnika 10cm).

Daleko sam od provajdera oko 10km, opticka vidljivost extra, ja na brdu oni na drugom brdu ali reko bih da ima oko 10km.

Koja antena i gde da je kupim u okolini sam krusevca i trstenika. I dali je samo dowoljno da uzmem dobru antenu.

Koju wireles antenu da kupim da bi mi internet bio stabilan

Moja konfiguracija: tp-link, wn-551g, 7m kabla od provajdera kupljen, trenutno "jagi" antena (bela duzine 1m precnika 10cm).

Daleko sam od provajdera oko 10km, opticka vidljivost extra, ja na brdu oni na drugom brdu ali reko bih da ima oko 10km.

Koja antena i gde da je kupim u okolini sam krusevca i trstenika. I dali je samo dowoljno da uzmem dobru antenu.

Prijatelju, prvo promeni taj TP-Link... to je krs od uredjaja... verovao ili ne u Chini ga mozes kupiti na pijaci, isto kao i D-Link i sve te glupe likove.

A antena, mislim da bi ti bila sasvim dovoljna Grid antena od 22db. Pogledaj u Netiksu pacific Wireless, oni prave odlicne antene a nisu ni previse skupi.

Back