andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.277
verovatno.samo izgled?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno.samo izgled?
ima, (,)pa mora d aima pokretac neki![]()
Naravno.Nije ti bitno sto su glupe i iritantne? Samo izgled koji te privlaci?
Logično. Imat ću seks sa njezinim tijelom a ne sa njenim karakterom.samo izgled?
Kojih milijun stvari? Nabroji neke.Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena.. Muskarci mogu sta god,samo da im se digne.
Zenama i samo za sex je bitno milion stvari.
Zašto bi mi to bilo bitno? Pa ne jeb.m to nego tijelo njeno.njima nije bitno dal je tupava,dal se bavi sa necim,dal je vredna,dal lepo mirise i sl.
Bitno je da dovoljno dobro izgleda da mi se može dignuti penis na nju, to samo za seks. A za ozbiljno nešto tipa brak, vinčanje, zajednički život, dica, porodica, e tu smo već zahtjevniji, onda mora biti lipa plus da nije bila sa drugim muškarcima prije nas.a sta je onda bitno hahaha
Bitno je da dovoljno dobro izgleda da mi se može dignuti penis na nju, to samo za seks. A za ozbiljno nešto tipa brak, vinčanje, zajednički život, dica, porodica, e tu smo već zahtjevniji, onda mora biti lipa plus da nije bila sa drugim muškarcima prije nas.
devica znaciBitno je da dovoljno dobro izgleda da mi se može dignuti penis na nju, to samo za seks. A za ozbiljno nešto tipa brak, vinčanje, zajednički život, dica, porodica, e tu smo već zahtjevniji, onda mora biti lipa plus da nije bila sa drugim muškarcima prije nas.
Naravno ako misli da je ženim.devica znaci![]()
zelim ti srecuNaravno ako misli da je ženim.
strasnoNe treba emotivno da se vezujete to samo treba oploditi radi produženja vrste.![]()
Ne vidim ih kao sexualne objekte.Kakve veze ima da li su glupe i iritantne? Pričamo o seksu sa njima.
čarapa u usta i eto rešenjaNije ti bitno sto su glupe i iritantne? Samo izgled koji te privlaci?
Svaka žena zaslužuje barem jednom u životu da bude najlepša i najbolja, čak i ona najružnijastrasno![]()
A sta ovde drugacije vidis?
vrlo covecanski zvucičarapa u usta i eto rešenja![]()
i to zvuci onako korektno nprSvaka žena zaslužuje barem jednom u životu da bude najlepša i najbolja, čak i ona najružnija![]()
Nije debela. Nema naduvenih usana. Nema preterivanja osim preterane zategnutosti.A sta ovde drugacije vidis?
slazem se dobra je..Nije debela. Nema naduvenih usana. Nema preterivanja osim preterane zategnutosti.
ti mario bolje kuhinjom da se bavis, ove su nikakve, neke iz rijalitijaObe su vrlo zgodne ko im nalazi mane ima mršave trandže da biraš![]()