Koja stranka nas može osloboditi laži medija i reakcija migranata kada ih naseli SNS?

Не знамо шта је бруталније.

без факултета и са факултетом су и неваспитани и неморални.

искварен народ воли да се оголи полиичко-економским егзибиционизмом

E vidi pvo:

Nije nepismen onaj što ne zna da čita.
Nepismen je onaj koji veruje u sve napisano.

Ivo Andrić

E vidi pvo:

Nije nepismen onaj što ne zna da čita.
Nepismen je onaj koji veruje u sve napisano.

Ivo Andrić

Зато су се 100.г.после ових квази-интелектуалаца грађанштине појавили они којима не треба школа, јер су завршили 3 животна факултета.

Зато су се 100.г.после ових квази-интелектуалаца грађанштине појавили они којима не треба школа, јер су завршили 3 животна факултета.

Seoski bubatori nefunkcionalnih teorija nahrinili svoje sujete gologuzog porekla.

Autorska
Ovo je pitanje za sve koji su prodali dušu đavolu tako što stave šake preko očiju kada se šire laži u interesu jačanja SNS-a.
Mislite da ovo u Šidu neće postati problem koji će sa porastom migranata preći u nemoguće življenje a da se ne poseduje lično naoružanje.
Zar je moguće da padamo na ove lepo obučene vojnike a da glavni razlog i problem zanemarujemo?
Ja lično na izbore neću izaći a vi pošto znate da će Vučić pobediti jer nema ko da ga pobedi zbog medijskog štita koji poseduje.Srećno vam bilo.
Шта је уствари поента овог твог АУТОРСКОГ рада:
- laži u interesu jačanja SNS-a,
- problem koji će sa porastom migranata, или
- Ja lično na izbore neću izaći.
Разјасни!

Pitam te šta su : laži u interesu jačanja SNS-a
То питај постављача теме а ја сам само цитирао делове његовог ауторског рада и питао шта је поента уводног поста.
ПС: Почни да са разумевањем читаш од првог поста (уводног).

Poslednja izmena od moderatora:
Много си глуп!
То питај постављача теме а ја сам само цитирао делове његовог ауторског рада и питао шта је поента уводног поста.
ПС: Почни да са разумевањем читаш од првог поста (уводног).
Ja te pitam zašto si pomislio da je cilj autorskog rada,citiram: laži u interesu jačanja SNS-a .
Šta misliš da je slagao u uvodnom postu da bi moglo da ide na korist sns-u?
Ne izvlači se sada nego se izvini čoveku,a i meni zbog neosnovanog vredjanja.

nesto se mislim, posto je jedini VUCICEV argument to sto nas brani od NATO...................moze mi i drugog zastitnika da nadjemo.
AJDE DA OBORIMO VULETA AL DA SE REFERENDUMOM PRIPOJIMO RUSIJI. U taj slucaj smo resili problem sa NATO i ovce vise nemaju nikakav argument da glasaju za Vuleta. Onda ce prioritet biti privreda, korupcija, razvoj...........i tu VULE nema sta da trazi.
Tako cemo zatvoriti usta SALIVI, JAMIJU, CONSIGLIERIJU, MOTOCYKLISTI, ZVERI, KOMSIJI.....................da im ispunimo zelju.
Nadam se da im je to zelja A NE NESTO DRUGO.

nesto se mislim, posto je jedini VUCICEV argument to sto nas brani od NATO...................moze mi i drugog zastitnika da nadjemo.
AJDE DA OBORIMO VULETA AL DA SE REFERENDUMOM PRIPOJIMO RUSIJI. U taj slucaj smo resili problem sa NATO i ovce vise nemaju nikakav argument da glasaju za Vuleta. Onda ce prioritet biti privreda, korupcija, razvoj...........i tu VULE nema sta da trazi.
Tako cemo zatvoriti usta SALIVI, JAMIJU, CONSIGLIERIJU, MOTOCYKLISTI, ZVERI, KOMSIJI.....................da im ispunimo zelju.
Nadam se da im je to zelja A NE NESTO DRUGO.
Ja sam davno rekao da je to jedna od mogućnosti da povratimo KiM.Ali ne verujem da bi Putin to hteo.vučić vas stalno laže i nema nikakav argument osim laži.

Ja sam davno rekao da je to jedna od mogućnosti da povratimo KiM.Ali ne verujem da bi Putin to hteo.vučić vas stalno laže i nema nikakav argument osim laži.
ako bi PUTIN izgubio kredibilitet kod srpskog naroda bilo bi to sudbonosno i za njegov globalni kredibilitet.
Do sada on nije izneverio nijedan narod pa nece ni nas. Mi mora da smo svesni da smo za PUTINA jak dzoker i da to treba da iskoristimo.
Od moje strane , odmah obaram VULETA , al pod uslovom da se stavimo pod RF-kisobran.To Vuletu ne odgovara pa zato nema jasno definisan stav prema RF.
Inace, kad bismo bili deo RF, odmah bi kod nas (kao i na KRIM) bila postavljena neprobojna zastita............I TO NA TERITORIJI KOJU PRIZNAJE MEDJUNARODNA ZAJEDNICA REZOLUCIJOM 1244.
Al dokle god izdajnicke snage (prepoznatljive i ovde na forumu) budu trazile da se VUCIC ukloni, (sa lose prikrivenim ciljem da se otvori put ka NATO) a da istovremeno ne lobiraju RF kao faktor zastite srpskog naroda, MI SMO PRISILJENI BRANITI VUCICA.

a sto se tice toga dal PUTIN zeli vratiti KOSOVO SRBIJI, tu nema dileme. Otrgnuti od NATO 10 000 km² teritorije i to u veoma specificnom okruzenju, za PUTINA bi bio veliki uspeh............kako strateski tako i po pitanju politickog rejtinga u slobodnom svetu (zemlje van NATO).

Back