Koja strana će biti više kriva za nuklearni rat

Za otpočinjanje nuklearnog rata odgovornim smatram

• Severnoatlantski pakt

• Nato

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Gruban

Buduća legenda
Banovan
Poruka
48.997
Sad je već izvesno da će doći do nuklearnog rata između zaraćenih strana to jeste Zapada i Rusije.Interesuje me mišljenje korisnika foruma oba pola koga će smatrati odgovornom za tu eskalaciju koja će dovesti do uništenja desetina miliona ljudi u zapadnoj,centralnoj Evropi,Ljubljani,Zagrebu,Analbaniji, a verovatno najviše u Poljskoj ...

Sad je već izvesno da će doći do nuklearnog rata između zaraćenih strana to jeste Zapada i Rusije.Interesuje me mišljenje korisnika foruma oba pola koga će smatrati odgovornom za tu eskalaciju koja će dovesti do uništenja desetina miliona ljudi u zapadnoj,centralnoj Evropi,Ljubljani,Zagrebu,Analbaniji, a verovatno najviše u Poljskoj ...
Kako je to izvjesno da će doći do nuklearnog rata?
Uvjeren sam da ništa od toga.

nacisticka strana koja je isprovocirala rat.
naci germanija i naci francija, minski garanti - ja bih ih vec gadjao, zasto cekati?

strajkuju za 500 jura SVABE i 2 godine FRANCI, dok jadne ukre ginu, zahvaljujuci njima- satro bih ih vec koliko juce i sve bi vec bilo gotovo - OPUSTEO BIH IH.. ali ovo im je sud, sledi im nestanak, samo da znaju da ih niko nece zaliti: ELIMINISI, NE ZALI, SATRI BEZBONIKE SVE! - pa da slavimo!

Poslednja izmena:
Samo da obavestim postavljača ankete da su NATO i Severnoatlantski pakt jedno te isto. :mrgreen:
Inače neće biti nuklearnog rata, ne bojte se.
ja kazem da se bojite, ja bih vec napunio gace, dok dodju do amerike, eu ce da izgori u radioaktivnom plamenu, lepa eu sela lepo gore

Увереност Вашингтона у могућност да не добије одговор на превентивни ракетни удар на Русију у случају директног сукоба „веома је опасна глупост”, Русија има јединствено оружје којим је у стању да уништи сваког противника, укључујући и САД, у случају претње њеном постојању, упозорио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев. https://srbin.info/svet/patrusev-rusija-ima-jedinstveno-oruzje-moze-da-unisti-bilo-kog-protivnika/

pa jel posteno da salju oruzje, a posle umesto da im se smanje plate, i da rade dve godine duze, oni se jos bune, strajkuju? jel to oruzje kosta, plus sto je ubistveno?

e sada ce da se nauce pameti, da vide koliko je njihov zivot JEFTIN, sledi satiranje, nema mira
Sto jes’ jes’, imali su izbore i opet bitali Makrona, a Svabe onog svog bandita.
Nije da je ni kod nas bolje sa ovom dvojicom mancurijanskih retarda.
Ja se i dalje nadam da ce razum prevladati i da nece biti otvorenog i katastrofalnog rata koji ce se prosiriti na ceo svet.

Back