Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Oces neces umreti se mora.
Koja smrt bi vam najlakse pala?
Koja smrt bi vam najlakse pala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam još dotakao dno života, koliko treba podstanaru u tikvi da bude dosadno za ovakvu temu.![]()
Bio sam na tehnickom i pricam sa docom i dosli na temu otrovnih supstanci i radijacija. Rekoh od necega mora da se mre.
Tako mi pala na pamet tema, Sta joj fali?![]()
Pošto svaki san traje nekoliko sekundi, mene u snu imati to bi bilo stotinka nebi nikad imala vremena umreti u snu.![]()
Bio sam na tehnickom i pricam sa docom i dosli na temu otrovnih supstanci i radijacija. Rekoh od necega mora da se mre.
Tako mi pala na pamet tema, Sta joj fali?![]()
Ništa.
Pozitivna skroz.
U ovo ne verujem???
uopšte nije važno kako ću da umrem, važno je samo da završim u paklu![]()
uopšte nije važno kako ću da umrem, važno je samo da završim u paklu![]()
ja sam neko ko podržava takvu ideju.Kada sam jednom pitao čoveka zašto želi da se zapali kada umre rekao mi je da je bolje nekoliko
minuta na vatri i možda na taj način doći u pakao nego se ucvrljati u zemlji.![]()
bolji razlog je svrha svakog umiranja!
- - - - - - - - - -
ja sam neko ko podržava takvu ideju.
završiću kao pepeo kroz talase koji me nose na pučinu! Milina
Pošto sam imao smrtni slučaj, želja mu bila ta koju sam morao ispuniti, od tada razmišljam i ja za tako nešto.
Učlaniću se u partiju ako teba
samo da dobijem propusnicu za isti u sudnjem momentu
- - - - - - - - - -
trulež u zemlji svakako treba izbeći i deformacije usled gasova...ne mogu da zamislim sebe da u sanduku izgledam kao žena krompir. rodila sam se lepa i umreću lepa.