Koja poznata zena je najlepsa ikada?

Kaži da je top riba,...udaviše i boga više s njom!😁
Mene ni upola ne fascinira sama Monika koliko me fascinira ta potreba mnogih njenih obožavalaca da dokažu da je ona top riba i da prosto mora biti svačiji tip.

Ovde u firmi sam maltene istrpeo fizičko nasilje što se s tom "očiglednom činjenicom" nisam složio. xD

Inače, probao sam da nađem slike devojaka na netu i shvatio da je to sada postalo potpuno nemoguće. 95% svega što Google Image search nudi su AI generisane, odvratne slike, ili tupavosti sa Stock sajtova, ili neke deset puta ispeglane slike sa Instagrama gde su sve toliko našminkane da se ne prepoznaju. Nema više slika bez šminke.

Doviđenja normalni internete, bilo je lepo poznavati te.

Inače, probao sam da nađem slike devojaka na netu i shvatio da je to sada postalo potpuno nemoguće. 95% svega što Google Image search nudi su AI generisane, odvratne slike, ili tupavosti sa Stock sajtova.

Doviđenja normalni internete, bilo je lepo poznavati te.
Meni se kod dotične zapravo sviđa njena prirodnost, neopterećenost izgledom i što ume da lepo i dostojanstveno stari.
To više govori o njenom karakteru, ...ali dobro. Svako vidi to što želi videti! Nezahvalno je uopšte i komentarisati ovakve teme.

Jedna od lepših, (najlepša ne postoji :)mnoge su lepe )

Lena Headey (Cersei )
Polish_20241021_203445266.jpg

Meni Merlin Monro uopste nije neka izrazita ljepotica.Simpaticna,ali nista vise id tiga.
Cak mi ima i neko neproporcionalno lice.
Ima dosta lijepih zena...oade mi na um Leticija Kasta,Mia Jovivic,Grejs Keli,Ava Gardner,Rakel Velc...
Merilin Monro ima proporcionalno lice, mozda jedno od najproporcionalnijih mada ne kao puka lutka, ali dobro, ukusi se razlikuju.

mm nepoznata.jpg

Meni je ona totalni prosjek.
Ne znam kako je dobila epitet fatalne ljepotice.
Ali mnogi muskarci kazu da im je ona najljepsa nasa glumica.
Previše si darežljiv, nije tek prosek nego objektivno prilično..neprivlačna, da ne kažem ružna individua, poseduje objektivno ružne facijalne karakteristike (to znači osobine, crte), kao što su buljavost, asimetričnost (to znači neproporcionalnost (a to znači neskladnost))i tako dalje na primer.

Previše si darežljiv, nije tek prosek nego objektivno prilično..neprivlačna, da ne kažem ružna individua, poseduje objektivno ružne facijalne karakteristike (to znači osobine, crte), kao što su buljavost, asimetričnost (to znači neproporcionalnost (a to znači neskladnost))i tako dalje na primer.
Ne bih rekla da je ruzna i neprivlacna,daleko od toga ...nego mi samo nema "ono nesto"da bi se nazvala vrhunskom ljepoticom.

Ne bih rekla da je ruzna i neprivlacna,daleko od toga ...nego mi samo nema "ono nesto"da bi se nazvala vrhunskom ljepoticom.
Има оно што многе мушкарце привлачи.
Грађа пешчаног сата.
У лицу лепушкаста, лепа коса и све скупа сасвим довољно да привлачи пажњу већине.

Ne slažem se ali poštujem i uvažavam Vaše mišljenje, cenjena Limunado (ako vam je to pravo ime, posve čudnovato ako jeste, bez uvrede).

Има оно што многе мушкарце привлачи.
Грађа пешчаног сата.
У лицу лепушкаста, лепа коса и све скупа сасвим довољно да привлачи пажњу већине.
Misliš građu daske.

Back