LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Brate sizife , objasni se , vidis ovo i ne osetis nista ? NI zmarce u jajima?Kapiram problem , najteze je reci roditeljima da si gej.
Sprdam se
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate sizife , objasni se , vidis ovo i ne osetis nista ? NI zmarce u jajima?Kapiram problem , najteze je reci roditeljima da si gej.
Sprdam se
Vide Raze haha top
Ne znam, sine Lazare, nemam testosterone.Znam da se ukusi razlikuju ali kod nekih zena se svi slazemo , cak i gejevi sa ovog sajta ( kao Dzordz ) moraju da se spuste na kolena pred Monikom Beluci , za koju bi vi glasali ( naravno sve sem Monike je pogresan odgvor ) ?
I zene imaju testosteron , samo manje nego mi sa visecim pomagacima.Ne znam, sine Lazare, nemam testosterone.
Možda da pitaš na pdf. Muškarci.
Znam da se ukusi razlikuju ali kod nekih zena se svi slazemo , cak i gejevi sa ovog sajta ( kao Dzordz ) moraju da se spuste na kolena pred Monikom Beluci , za koju bi vi glasali ( naravno sve sem Monike je pogresan odgvor ) ?
Ma ne fali njoj ništa, samo me podseća na neku tetku koju bi moj ćale muvao na slavi posle dva piva.Brate sizife , objasni se , vidis ovo i ne osetis nista ? NI zmarce u jajima?
Monika je dosadna, Robi je fantasticna, osmijeh ,skromnost sve,zamisli Moniku da moze da glumi ovako nesto.Robi Margot mi je tako - bezlična. Prosečna. Nema nikakve iskre u njoj.
Monika je
Moguće ali meni je i dalje bezlična. Ne bih se nikada okrenula na ulici za njom npr. Monika je čarobna i dok samo sedi na klupi.Monika je dosadna, Robi je fantasticna, osmijeh ,skromnost sve,zamisli Moniku da moze da glumi ovako nesto.
Pogledajte prilog 1629399
Monika je lijepa ali dosadna i suzdrzana ,u filmovima je skoro uvijek isti odraz lica, Robi ima daleko vise kvaliteta osim ljepote ,kao glumica je nekad otkacena nekad place,tuzna ,ljepsi osmijeh ,nebo i zemlja poredjenje ,bar za mene.Saron Stone mi je isto daleko interesantnija od Monike.Moguće ali meni je i dalje bezlična. Ne bih se nikada okrenula na ulici za njom npr. Monika je čarobna i dok samo sedi na klupi.
dobra ,interesantna.Eva Green
Volim tu neku "Saturnovu lepotu" kod žena. Lep ten, visoke jagodične kosti i kristalno čiste oči,...od kojih se 'ledi krv u žilama. Elegancija i prepotentnost, ali samo u izgledu, ne i u ponašanju.
Pogledajte prilog 1629133
ma kakvi , nula bodova.dzesika alba
Mene Monika podseća na neku tetku... totalno not my type. Drugarica moja je obožava i ne veruje kad joj iskreno kažem da me Monika nimalo ne privlači.
Pa ne znam šta da ti kažem, ali najiskrenije - čak ni tada nije bila moj tip.Моника је ушла у седму деценију.
Међутим, шта би рекао за Монику из млађих дана?
Pa ne znam šta da ti kažem, ali najiskrenije - čak ni tada nije bila moj tip.
Pogledajte prilog 1629592
Still not my type.Ово је слика кад је баш била девојчурак.
Касније је сазрела и била баш лепа. Нпр. период кад је снимала Матрикс, Малену и сл.
Kaži da je top riba,...udaviše i boga više s njom!