Koja od vas bi vozila kamion

Sinke je u pravu 1/1...ako ti imas volju da budes cist ti se sa 10l vode sijas a ako neces dzaba ti bajo sve i jedno kupatilo....nije taj soferski posao toliko los koliko se misli...dobro je to jos...
Covek ne bi verovao koliko malo vode ide na tusiranje, kupao sam se bar 10 puta tako, naravno kad je leto. I svaki put se potrosi tako malo vode a bas se dobro okupas. A najvise vode se trosi na pranje sudja. Znaci ono tava, tanjir i par sitnica, ode 10 litara. Pogotovo ja sebi kuvam moku, pa ona dvokomponentna posuda ubija koliko vode trosi. Inace mana kamion pilotskog posla je sto vreme bato leti da to nije normalno.

Covek ne bi verovao koliko malo vode ide na tusiranje, kupao sam se bar 10 puta tako, naravno kad je leto. I svaki put se potrosi tako malo vode a bas se dobro okupas. A najvise vode se trosi na pranje sudja. Znaci ono tava, tanjir i par sitnica, ode 10 litara. Pogotovo ja sebi kuvam moku, pa ona dvokomponentna posuda ubija koliko vode trosi. Inace mana kamion pilotskog posla je sto vreme bato leti da to nije normalno.
Eto, vredan,čist čovek,dobro zarađuje, nagledao se puteva i sveta... još da promeni mišljenje o ženama i da nije svaka druga reč "troši i košta"... još bi se i usrećio!

Ja spavam mahom na pumpama gde imaju tusevi koje koriste samo nasi vozaci,ili parkiram kamion u firmu pa idem navece kuci tako da ono...za slucaj da se desi da nocim negde gde nema tus uvek imaju vlazne maramice kao neka uslovno receno zadnja opcija je li...ja ne mogu da se kupam u prikolici iz vise razloga a osnovni su sto ne mogu uci u nju a i mislim da se nikom.ne bi svidelo da ima vode u gorivu haha :D

Back