sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Jel znas sta je asfinag?A sta, i one nece da se kupaju na asfinag?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel znas sta je asfinag?A sta, i one nece da se kupaju na asfinag?
Znam, rastplac.Jel znas sta je asfinag?
Tako je. I tamo ljudi odmaraju jaja. U italiji i espanji manjani je kupanje po pumpama besplatno. U fr je oko tri eura, svaboviji isto tako. Znaci jaja su voze cista ko oce, ko nece ionako se samo prilagodio nasminkanim smrdusamaZnam, rastplac.
Ma mislio sam na zene kamiondzije, ako ih i uopste ima. Da se one slabo kupaju.Tako je. I tamo ljudi odmaraju jaja. U italiji i espanji manjani je kupanje po pumpama besplatno. U fr je oko tri eura, svaboviji isto tako. Znaci jaja su voze cista ko oce, ko nece ionako se samo prilagodio nasminkanim smrdusama
Ma daj jedva imaju da si plate jednom nedeljno pivo, a vamo glume gospodu. A ustvari su nesposobni da rade posao drugi od onog koji moze raditi srednjoskolac koji je tek zavrsio skolu.nikad se ne zna sta zivot donosi i sta ce vam doneti
bolje se kupati na pumpi, u propisnim uslovima, nego u beogradu, u dnevnoj sobi, na foliji i u plasticnom koritu
Covek ne bi verovao koliko malo vode ide na tusiranje, kupao sam se bar 10 puta tako, naravno kad je leto. I svaki put se potrosi tako malo vode a bas se dobro okupas. A najvise vode se trosi na pranje sudja. Znaci ono tava, tanjir i par sitnica, ode 10 litara. Pogotovo ja sebi kuvam moku, pa ona dvokomponentna posuda ubija koliko vode trosi. Inace mana kamion pilotskog posla je sto vreme bato leti da to nije normalno.Sinke je u pravu 1/1...ako ti imas volju da budes cist ti se sa 10l vode sijas a ako neces dzaba ti bajo sve i jedno kupatilo....nije taj soferski posao toliko los koliko se misli...dobro je to jos...
Eto, vredan,čist čovek,dobro zarađuje, nagledao se puteva i sveta... još da promeni mišljenje o ženama i da nije svaka druga reč "troši i košta"... još bi se i usrećio!Covek ne bi verovao koliko malo vode ide na tusiranje, kupao sam se bar 10 puta tako, naravno kad je leto. I svaki put se potrosi tako malo vode a bas se dobro okupas. A najvise vode se trosi na pranje sudja. Znaci ono tava, tanjir i par sitnica, ode 10 litara. Pogotovo ja sebi kuvam moku, pa ona dvokomponentna posuda ubija koliko vode trosi. Inace mana kamion pilotskog posla je sto vreme bato leti da to nije normalno.
Ja nemam lose misljenje o zenama, nego o bedevijamaEto, vredan,čist čovek,dobro zarađuje, nagledao se puteva i sveta... još da promeni mišljenje o ženama i da nije svaka druga reč "troši i košta"... još bi se i usrećio!
Ja nemam lose misljenje o zenama, nego o bedevijama
[/Šta su ti to bedevije?Ja nemam lose misljenje o zenama, nego o bedevijama
Eto, vredan,čist čovek,dobro zarađuje, nagledao se puteva i sveta... još da promeni mišljenje o ženama i da nije svaka druga reč "troši i košta"... još bi se i usrećio!
Zna svaki bordel od Istanbula do Svalbarda...a između prazni kohonese ; ))
Zna svaki bordel od Istanbula do Svalbarda...