Nemoguća Могућност
Domaćin
- Poruka
- 4.303
treba da se dogovorite kad ce ko da salje najvise paketicaTako je.
Ja na 5GHz imam duplo veću brzinu.
Ali zato uveče nas petoro delimo jadni ruter, nema šanse da naguram preko 180Mb, pogotovo WiFi.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
treba da se dogovorite kad ce ko da salje najvise paketicaTako je.
Ja na 5GHz imam duplo veću brzinu.
Ali zato uveče nas petoro delimo jadni ruter, nema šanse da naguram preko 180Mb, pogotovo WiFi.
sad sam testirao mobilni bežično je oko 145 mbps je iako mi je paket 600 koliko imam na PCju kablom.Pazi ni to nije baš tačno , top modeli obično imaju jake wifi modeme integrisane.
Evo ti gore što sam okačio od Google Pixela a ovo je sa starog Samsung S7edge (2016) a identični rezultati.
Pogledajte prilog 1340508
SLabo je to , ako ti ruter ne pusta 5Ghz onda je ok ... ako ti pusta onda mora veci protok.sad sam testirao mobilni bežično je oko 145 mbps je iako mi je paket 600 koliko imam na PCju kablom.
To je 5g, kada je 4 ne može da prebaci 80mbps.SLabo je to , ako ti ruter ne pusta 5Ghz onda je ok ... ako ti pusta onda mora veci protok.
https://play.google.com/store/apps/details?id=abdelrahman.wifianalyzerpro&hl=en&gl=US&pli=1
Ova app ti moze brzo prikazati to ..
Ne postoji 4Ghz nego 2.4GhzTo je 5g, kada je 4 ne može da prebaci 80mbps.
da to 2..4Ne postoji 4Ghz nego 2.4Ghz
Koji fon , to je nesto jako slabo.
Dobro mobilni net ide preko LTE modema i nema veze sa wifi...znači protok zavisi od mobilne mreže.da to 2..4
s21+ kada testiram samo mobilnu vezu sa isključenim bežičnim ide 230.
Možda su im slabi modemi jednostavno tj wifi protok kako bi obezbedili siguran protok ka kompijuteru...Onda je do SBB modema. Možda im tržim da zamene za neku noviju generaciju kada zafali brzine...
U pravu si. Bilo je default podešeno N/AC i bandwidth 20mhz, stavio sam A/N/AC mix a Bandwidth 80 MHZ.Možda su im slabi modemi jednostavno tj wifi protok kako bi obezbedili siguran protok ka kompijuteru...
Ne mora da znači da je to mana.
Verujem da to može da se podesi u samom ruteru , možda je samo B/G/N standard uključen a nije AC tj wifi 5 etc
Da nisi kojim slucajem vezan na ruter preko wifija? Ako jesi ovo ti je sjajna brzina ČPPozdrav.
Totalno sam zbunjen. Uzeo sam paket u SBB-u sa brzinom interneta od 200mbps - a kada odem na spees test na googl-u , merač mi pokazuje:
Pogledajte prilog 1340489
Kako od 200 spadosmo na 60? Hoce mi neko objasniti o cemu je ovde rec?
macbook mi izvlaci 1200/1200 mbps na ruteru u lanu, ali mi je net 120/15To je ok.
i meni je mobilni bežičnom vezom oko 200 mbps.
al zato mi je komp na kablu 600 mbps.
Razlika je oko 400 mbps a oni ovu brzinu kablom garantuju dok ne garantuju da će i bežično biti 600.
Тешко да ће провајдеров рутер да да неку добру вифи брзину ЧПMožeš svoj wifi ruter da nakacis i tako rešiš problem ako ne postoji mogućnost da na samom sbb ruteru podesis bolji standard aka brži protok.
Ne znam koji je ruter u pitanju model ...može da se to lako proveri.
Promeni browser. FF ili Safari hoce da pokazuju DL 25 do 50 posto manji. UL je obicno OK. Izgleda da je engine problem.Pozdrav.
Totalno sam zbunjen. Uzeo sam paket u SBB-u sa brzinom interneta od 200mbps - a kada odem na spees test na googl-u , merač mi pokazuje:
Pogledajte prilog 1340489
Kako od 200 spadosmo na 60? Hoce mi neko objasniti o cemu je ovde rec?