Koja jedina evropska zemlja nikada nije osvojena? Kada kažem "osvojena" mislim da njena teritorija nikada nije u istoriji osvojena od strane nekog naroda ili države. Ja mislim da znam odgovor ali me zanima šta drugi misle o ovom pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja jedina evropska zemlja nikada nije osvojena? Kada kažem "osvojena" mislim da njena teritorija nikada nije u istoriji osvojena od strane nekog naroda ili države. Ja mislim da znam odgovor ali me zanima šta drugi misle o ovom pitanju.
zemlja i osvajanje? !Ko je osvojio francusku nakon franaka koji su i formirali tu zemlju? Ovdje pravim razliku ozmedju okupacije i osvajanja ali ako nema te distinkcije onda prakticno samo San Marino.Koja jedina evropska zemlja nikada nije osvojena? Kada kažem "osvojena" mislim da njena teritorija nikada nije u istoriji osvojena od strane nekog naroda ili države. Ja mislim da znam odgovor ali me zanima šta drugi misle o ovom pitanju.
Mislim da Švedska nikada nije zauzeta cela.Pa ako ideš od početka istorije....nema toga XD
Pa teritorija Francuske je osvojena od strane Rima pa od strane Franaka, pa su je Nemci osvojili celu komplet u Drugom svetskom ratu, a i pre toga je osvojena u Francusko-pruskom ratu kada su Nemcu bukvalno ušetali u Pariz.zemlja i osvajanje? !Ko je osvojio francusku nakon franaka koji su i formirali tu zemlju? Ovdje pravim razliku ozmedju okupacije i osvajanja ali ako nema te distinkcije onda prakticno samo San Marino.
Pa kazem nakon franaka samo su je okupirali ali ne i osvojili .Pa teritorija Francuske je osvojena od strane Rima pa od strane Franaka.
Pa to ti je bukvalno isto.Pa kazem nakon franaka samo su je okupirali ali ne i osvojili .
San MarinoKoja jedina evropska zemlja nikada nije osvojena? Kada kažem "osvojena" mislim da njena teritorija nikada nije u istoriji osvojena od strane nekog naroda ili države. Ja mislim da znam odgovor ali me zanima šta drugi misle o ovom pitanju.
Mislim da Švedska nikada nije zauzeta cela.
ondak se to odnosi i na Rusiju.Mislim da Švedska nikada nije zauzeta cela.
Ali to je bila unija pod vođstvom danskog monarha, nije Švedska osvojena od strane Danske nego je švedska aristokratija uz pomoć Danaca svrgnula sa vlasti svog kralja.Pročitaj malo o danskom kralju Kristijanu II.
Taj deo je bio deo Rimske imperije, znači osvojen je od strane Rima.Svajcarska.
Slovenija.Koja jedina evropska zemlja nikada nije osvojena? Kada kažem "osvojena" mislim da njena teritorija nikada nije u istoriji osvojena od strane nekog naroda ili države. Ja mislim da znam odgovor ali me zanima šta drugi misle o ovom pitanju.
Pa bila je deo Habsburške monarhije, a i bila je deo Rinskog carstva, a i sama teritorija Slovenije je osvojena od slovenskih plemena.Slovenija.
Aaaa, pa što ne kažeš da ne misliš na državu, već zemlju, na tlo. Pitaj Čet Džipiti i skloni temu.Pa bila je deo Habsburške monarhije, a i bila je deo Rinskog carstva, a i sama teritorija Slovenije je osvojena od slovenskih plemena.
Od kako postoji je imala poseban status.Taj deo je bio deo Rimske imperije, znači osvojen je od strane Rima.
Ali ovde govorimo o teritoriji a ne o državi u nekom vremenskom periodu.Od kako postoji je imala poseban status.
Norveška je jedno vreme vladala njime.Island, zato sto nikom nisu bili interesantni