- Poruka
- 286.214
U kojoj biste živeli ili je posetili ako niste do sada ?
Idi..te.. imaš EU pasoš?Ja to tako ne mogu da odgovorim
Nisam posetila jos tolikoooo mesta.... Tako da u meni jos ne zivi taj jasno definisan san tog tipa...
Posetila bih sve...Skoro sve...Zivela bih bez problema u svakoj neko vreme....
A duze...par godina, celi zivot...hmmm
Verovatno bi to bila neka drzava poput Italije, Spanije, Portugalije, Grcke ili Tenerifi
Tesko bih dozivotno prihvatila sasvim drugu kulturu i religije, nije sigurno ni da bih zelela. Najvise volim i cenim Evropu. Tu je najveci diverzitet a opet su svi prilicno moralno i eticki slicni. Mom bicu bliski.
Ukoliko bih se makla iz Evrope i izuzmemo avanture po prirodnim lepotama sveta onda bi to bio Vankuver.
Sa jedne strane okean sa druge planine, iako je grad, priroda je prelepa, lako se moze mrdnuti u sume, na kupanje. Ima gotovo sve.
to možeš samo da sanjašHiperboreja
daaaaaaaaaaaaa....nisi odgovorio na fino pitanje...Idi..te.. imaš EU pasoš?
A što se tiče mene, mislim da želim toplu klimu. Ali držim se plana B dok ne bude plana A iako trenutno živim plan C...ali videćemo...
da li može bolje..
![]()
Tebi nema spasa, ti si već spasena...ako bih se selila to bi bila ili neka selendra u Svajcarskoj ili Berlin
znaci ili negde gde se umire od dosade ili gde cu da mrem od poroka
jer sve ostalo imam i u BG![]()
U kvizu sam rekao Čile, Novi Zeland, Alaska ali je i Srbija lepa...daaaaaaaaaaaaa....nisi odgovorio na fino pitanje...daj da cujemo...tvoja zemlja snova je....
![]()
Pa ništa više nego neko Bahame, Palmu de Majorku ili BARSELONUto možeš samo da sanjaš![]()
Udaj se za meneTesko bih dozivotno prihvatila sasvim drugu kulturu i religije, nije sigurno ni da bih zelela. Najvise volim i cenim Evropu. Tu je najveci diverzitet a opet su svi prilicno moralno i eticki slicni. Mom bicu bliski.
ma nije nista hladnije nego kod nasTebi nema spasa, ti si već spasena...
Prelepa je Swiss ali hladna. Iako je leto baš zeleno, videh je i zimi i na proleće...možda sledeći put kad budem posetio bude baš leto...
Samo se foliram![]()
sokirana sam![]()
eh sadSamo se foliramNe verujem više ni jednoj ženi
da da...eh sad
proci ce i to, zar zbog jedne da ne verujes nijednoj...glupost
zauzeta je..traži daljeUdaj se za mene![]()
U kojoj biste živeli ili je posetili ako niste do sada ?