Koja je vasa prva pomisao na Beograd?

Ајаооо, не верујем :D Ја сам омађијана тим погледом, први пут сам кад сам приметила како је лепо, возила сам ноћу ка Мостару и дошло ми да станем на сред улице и гледам. 🥰
И сад увек застанем, дању, ноћу да посматрам.
Баш си ме изненадио, обично ме сви бело гледају кад причам о томе. :lol:
jel ovako? :eek:

Meni su prva misao saobračajna gužva i gradjevinska mafija
ti si bas negativna
od toliko lepih stvari ti nadje ruzno.

ima ona cuvena prica

Tokom predavanja, profesor je s velikim entuzijazmom objašnjavao matematički problem na tabli. Tačno je rešio devet primera, ali je kod poslednjeg slučajno napravio grešku. Studenti su odmah primetili i počeli da se smeju. Profesor se okrenuo prema njima, nasmešio se i rekao:

"Vidite, svi ste odmah primetili moju poslednju grešku, ali niko od vas nije pohvalio svih devet primera koje sam uradio tačno. Ovo je važna lekcija za život – ljudi će češće primećivati vaše greške nego trud i uspehe. Zato nemojte dozvoliti da vas kritika obeshrabri."

Иначе, кад нисам ту, прво помислим на Дунав, на Генекс ( јер одатле обично долазим и знам да сам стигла) на Дунавски кеј, на Цара Уроша улицу и све паралелне, на Врачар и Каленић, на парк испод цркве Ружице до куле Небојше, на 25.Мај на Кошутњак и Аду на кафану Пролеће и суседну што се зове Прекопута Пролећа :zcepanje: :heart:
Нема краја...🥰

Poslednja izmena:
ti si bas negativna
od toliko lepih stvari ti nadje ruzno.

ima ona cuvena prica
Nisam ja negativna nego ti kada ne bi čačnuo ne bi živ ostao..vidi, ujutro kada treba da idem i završim posao, prvo pomislim
na saobracajni jutarnji kolaps a onda kada prelazim Gazelu pa pogledam desno ili prolazim Savskom ulicom, prvo što mi pada na pamet je gradjevinska mafija
a što se tice pozitive o mom rodnom gradu mogla bih roman da napišem kao sto sam i ovde više puta pisala

Poslednja izmena:
Nazalost na unisten grad, grad koji je pored upozorenja arhitekata promenio svoju prepoznatljivu siluetu, grad koji se konstantno unistava rusenjem objekata pod zastitom drzave na cijem mestu nicu "moderne zgrade" po recima arhitekata starlete arhitekture, obicno se koristi vakum koji nastaje pri isteku zastite i njenog produzavanja od strane drzave ne mareci za vrednost objekta odobrava se resenje za njeno rusenje.
Grad u koji su dosle osobe koje to sporovode prethodno ukljucene u organizovani kriminal povezan sa vlascu koja je nastala od delova dna drustvene margine, neobrazovani alavi skorojevici sa kojima je buducnost osudena na propast.
Grad koji gubi svoj duh usled najezde spomenutih.
Slicno je u ostali gradovima na nasu zalost spominjao sam to, ali sam ostao usamljen sem podrske pojedinaca.
Na drugoj temi sam spomenuo, narod koji nema svoju proslost nema ni svoju buducnost.

Nazalost na unisten grad, grad koji je pored upozorenja arhitekata promenio svoju prepoznatljivu siluetu, grad koji se konstantno unistava rusenjem objekata pod zastitom drzave na cijem mestu nicu "moderne zgrade" po recima arhitekata starlete arhitekture, obicno se koristi vakum koji nastaje pri isteku zastite i njenog produzavanja od strane drzave ne mareci za vrednost objekta odobrava se resenje za njeno rusenje.
Grad u koji su dosle osobe koje to sporovode prethodno ukljucene u organizovani kriminal povezan sa vlascu koja je nastala od delova dna drustvene margine, neobrazovani alavi skorojevici sa kojima je buducnost osudena na propast.
Grad koji gubi svoj duh usled najezde spomenutih.
Slicno je u ostali gradovima na nasu zalost spominjao sam to, ali sam ostao usamljen sem podrske pojedinaca.
Na drugoj temi sam spomenuo, narod koji nema svoju proslost nema ni svoju buducnost.
Apsolutno je tako. I to u svim gradovima gde iole može nešto da iskoriste tj. unište.

Back