Koja je vasa prva pomisao na Beograd?

Najruzniji grad posle Tirane i Sofije
Razmaženost, osećaj neke nadmoći. Beogradski akcenat koji mi stvara nervozu stomaka.
BG ne može da se svrsta u lepe gradove ali Podgorica je kudikamo ružnija od istog. Skopje takođe. Da, deo tamošnjih domorodaca ima ničim izazvan i neosnovav, neki smešan osećaj superiornosti. A što se akcenta tiče nema ružnijeg i odbojnijeg od onog iskvarenog ba sarajevskog. Beogradski može i da prođe. A i sve ga je manje.

Prva pomisao, pa manje-više sve (čak i ono što nema veze sa Beogradom) jer ono od rodjenja praktično nisam mrdnuo odavde niti sam igde boravio neki iole duži period (pa da sad mogu da poredim) i praktično sve što sam proživeo i doživeo doživeo sam ovde (i pozitivno i negativno) i ono takoreći ni ne znam nizašta drugo, ni bolje ni gore i nekako čitav svet i čitav univerzum posmatram iz ugla Beograda i nekako oduvek Beograd takav je kakav je oduvek mi je bio ono centar sveta i neka polazna tačka i polazna paralela iz koje ja posmetram čitav svet.

nadmena seljana neukus uglavnom u 90 %

narodna muzika, kao sto je verovatno slusa i velika vecina populacije foruma

mainstream seljana, + bizgovcine nekultivisane

celave glave , podjimo od toga zasto klinci furaju celave fruizure , robijaske , vojnicke ?

je ima omladina u Beogradu problem sa vaskama ?

Saobracaj je agresivan i neprijatan.

Nadrkanost,nadutost,bahatost vecine ljudi koji zive u Bg.
Preagresivnost.Npr u Novom sadu,Sabcu nema tih simptoma.
Da je to dvoje anulirati bilo bi super ali to te stvari su zastitni znak grada i *******.
Inače sama lepota grada je njegov duh gde se covek ipak i uz sve te sitne negativnosti oseća slobodan za razliku od bilo kog messta u eu gde nemaš nikakve slobode i svi te gledaju ko klovna niže vrste taman da imaš 16 fakulteta i dobro radno mesto.

nadmena seljana neukus uglavnom u 90 %

narodna muzika, kao sto je verovatno slusa i velika vecina populacije foruma

mainstream seljana, + bizgovcine nekultivisane

celave glave , podjimo od toga zasto klinci furaju celave fruizure , robijaske , vojnicke ?

je ima omladina u Beogradu problem sa vaskama ?
Ako su ovo tvoji kriterijumi pitam se mada vec znam da i dublje nemora covek misliti.
Manite se determinacije i pokazivanje prstom u celave glavu i slicno!!!!
Spoznaj pa komentarisi.
savet❤️

svaki veci grad ima svoju dinamiku, svoju energiju, svoju vibraciju , Begrad prosto ima seljacko sabansku enegiju , sirovu, sirovo je ono sto je interesantno strancima kad dodju na kratko, ali ljudi koji zive u Srbiji , znaju da je ta sirova energije samo produkt potisnutog besa, agresije,frustracije nekulture itd itd itd svakako u kontextu svih desavanja i okolnosti

Beograd, balkanski New York..how yes no :lol:

Noćni pogled niz Knez Miloševu, odozgo s vrha od Doma inženjera dole prema Mostaru.

Najlepši pogled.
Ајаооо, не верујем :D Ја сам омађијана тим погледом, први пут сам кад сам приметила како је лепо, возила сам ноћу ка Мостару и дошло ми да станем на сред улице и гледам. 🥰
И сад увек застанем, дању, ноћу да посматрам.
Баш си ме изненадио, обично ме сви бело гледају кад причам о томе. :lol:

Back