blablablahh
Aktivan član
- Poruka
- 1.815
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako.I to ih zestoko napadaju.Čim predju tablu "Umčari", menjaju naglasak. Postanu zagriženi branioci prava životinja i lgbt . Svoje dojučerašnje sugradjane nazivaju zaostalim seljacima.
Kada pomislite na Beograd, šta vam prvo pada na pamet ?
I meni izvještačeni beogradski akcenat i sleng idu na jetru.Najruzniji grad posle Tirane i Sofije
Razmaženost, osećaj neke nadmoći. Beogradski akcenat koji mi stvara nervozu stomaka.
BG ne može da se svrsta u lepe gradove ali Podgorica je kudikamo ružnija od istog. Skopje takođe. Da, deo tamošnjih domorodaca ima ničim izazvan i neosnovav, neki smešan osećaj superiornosti. A što se akcenta tiče nema ružnijeg i odbojnijeg od onog iskvarenog ba sarajevskog. Beogradski može i da prođe. A i sve ga je manje.Najruzniji grad posle Tirane i Sofije
Razmaženost, osećaj neke nadmoći. Beogradski akcenat koji mi stvara nervozu stomaka.
mladjani dani kada sam bio pozeljan klinkama i koriscenje istih po kalemegdanskim stekovimaKada pomislite na Beograd, šta vam prvo pada na pamet ?
drkvud dab, skc,pijana kaca i u nedogledDarkvud Dab
1 400 000 људипревише у пречнику од 14километараKada pomislite na Beograd, šta vam prvo pada na pamet ?
Sodoma i GomoraKada pomislite na Beograd, šta vam prvo pada na pamet ?
Bukvalno sam to hteo da napisem.Ne bih tamo ziveo 2 dana samo zbog toga, ali valjda je to stvar navikeMeni su prva misao saobračajna gužva i gradjevinska mafija
Ako su ovo tvoji kriterijumi pitam se mada vec znam da i dublje nemora covek misliti.nadmena seljana neukus uglavnom u 90 %
narodna muzika, kao sto je verovatno slusa i velika vecina populacije foruma
mainstream seljana, + bizgovcine nekultivisane
celave glave , podjimo od toga zasto klinci furaju celave fruizure , robijaske , vojnicke ?
je ima omladina u Beogradu problem sa vaskama ?
kriterijumi su mi mnogo veci i urbaniji gradovi od Beograda naravnoAko su ovo tvoji kriterijumi pitam se mada vec znam da i dublje nemora covek misliti.
Manite se determinacije i pokazivanje prstom u celave glavu i slicno!!!!
Spoznaj pa komentarisi.
savet
da to vise nije grad gradjana Srbije.Kada pomislite na Beograd, šta vam prvo pada na pamet ?
Ајаооо, не верујем Ја сам омађијана тим погледом, први пут сам кад сам приметила како је лепо, возила сам ноћу ка Мостару и дошло ми да станем на сред улице и гледам.Noćni pogled niz Knez Miloševu, odozgo s vrha od Doma inženjera dole prema Mostaru.
Najlepši pogled.