27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
ps reagovanja nasih neprijatelja su draagocena da znamo koliko vredi zastava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ladno - NIŠTA!Pogledajte prilog 1565095
Upotreba zastave kao jednim od simbola države zakonom je regulisana.
Danas se zastava koristi za sve i svašta i to ne samo naša vec i drugih zemalja
Koja je vaša prva asocijacija kada vidite našu zastavu ?
Patriotizam, Ljubav, Pripadanje, Odanost, Zavet...........
Upravo suprotna ustoško - balijskim i autošovinističkim pobudama i osećanjima neprijatelja našeg Srbskog roda.Koja je vaša prva asocijacija kada vidite našu zastavu ?
Tolovane , ovaj je piso ironično, i njega turi na spisak.Oсећање милине... топлине.
Зими ми ни не треба грејање, довољно је да се сетим заставе па да осетим топлину.
А када се само сетим оних узвишених фаца из владе огрнутих заставом, као и врхунског величанства самог, такође огрнутог, шта рећи. То су неописива осећања из небеских сфера. Нема тог уметника који их може изразити.
Moja reakcija je: vidi naša zastava.Pogledajte prilog 1565095
Pogledajte prilog 1565095
O samom govorniku.koliko ovo samo govori
Tj kad ih je Karađorđe poveo uprkos svem iskustvu i “zdravom razumu” koga ni tada nije manjkalo. Malo je takvih ljudi imala Srbija, jedino mu zameram što nije lično došao na Čegar, mnogi bi sadašnji problem još tada bio rešen.Kakva god da je naša zastava asocira me na – domovina.
Mnogo više me asocira zastava pod kojom su moji preci iz srca Šumadije krenuli sa Karadjordjem
Pogledajte prilog 1566050
A posle i zastava Kraljevine Srbije
Pogledajte prilog 1566051
Kad vidim našu zastavu prva asocijaciju mi je papagaj. Grb je izgledom totalno promašen i bolje da ga nema. Ili samo trobojka ili krst sa četiri ocila kao na zastavi SPC.
Orao sa grba Savezne Republike Jugoslavije je puno lepši, samo treba izbaciti crnogorsku mačku i ostaviti krst sa četiri ocila. Kruna, zavisi da li je republika ili monarhija. Ako je republika bez krune.
Meni je najlepša američka zastava:Због тренутне посете јапанскога цара можемо упоредо да видимо две најбоље заставе света.
![]()