- Poruka
- 10.343
Za prosutu kafu kod nas kažu dobitak neki. Kako si Darthe? 😃O da.Malo sam nervozan.To se nikad ne završava dobro.
Ja sam odabrao mesto.
Savršeno je.
Pogledajte prilog 1307917
Za prosutu kafu kod nas kažu dobitak neki. Kako si Darthe? 😃O da.Malo sam nervozan.To se nikad ne završava dobro.
Ja sam odabrao mesto.
Savršeno je.
Pogledajte prilog 1307917
Za prosutu kafu kod nas kažu dobitak neki. Kako si Darthe? 😃
Velik korak. Šta ti misliš o tome?Pogledajte prilog 1307919
Vidi ovo.Piše.Ne ruši sve mostove.Možda ćeš se vratiti.Ivo Andrić.
Ovo neka provokacija.
Evo srce.Rešavam neka potraživanja za bivšu firmu pa se malo znojim.
Ovako.Super.Ekstra.Sreda hoće da se moja deca presele kod nas.
Popijem muzičarsku dnevnicu, a često i dve.jes kad pijes jedno pivo 4 sata... ne lazi Sundjer Bobe
Popijem muzičarsku dnevnicu, a često i dve.
Plus tri pića na račun kuće
....eee, trening....bwateeee ... svaka cast 🍻
Velik korak. Šta ti misliš o tome?
Ne znam sa kim ti živiš, ali sam mislila da znam otprilike ko si ti. Muškarac sa velikim M koji ne dozvoljava da mu drugi govore kako treba da živi.
Mala je muzičarska dnevnica,.. ne računam bakšiš kojeg nekad ima,.. 1000 dinara ?,.. zavisi koliko vas je u ekipi.Popijem muzičarsku dnevnicu, a često i dve.
Plus tri pića na račun kuće
Ipak isplata.Ne znam sa kim ti živiš, ali sam mislila da znam otprilike ko si ti. Muškarac sa velikim M koji ne dozvoljava da mu drugi govore kako treba da živi.
Pa to baš nije beskorisno,.. a održava se vežbanjem, tj. upražnjavanjem.Razne budalaštine vezane za brojeve. Pamtim brojeve: cijene, iznos računa, registarske tablice, brojeve telefona, adrese, datume-skoro pa bez roka trajanja. Mogu izračunati bez kalkulatora začuđujuće velike i komplikovane cifre, sve računske radnje![]()
Ni odveć korisnoPa to baš nije beskorisno,.. a održava se vežbanjem, tj. upražnjavanjem.
Eh kad je ljubav u pitanju onda razum pobjegne kroz prozor 😃 Razumijem te.
Да спавам са ногама у ваздуху, да се заиста опустим и спавам. Овако...
Probaj da poletisUmem da mrdam ušima,... samo ušima, ili da dignem samo jednu obrvu.
![]()