Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Nikad nisam razmišljala o ovom pitanju..Kakvu i koliku ulogu igra muskarac u vasem zivotu, osim ustaljenih uloga oca vase dece i zadovoljenja prirodnih potreba?

zaradjujem, volim da krečim, farbam vrata, nemam podrum. Jeste, donosim i cepkam drva za potpalu na vikendici, uredjaje ne popravljam. Ja idem po šalterima i raznim kancelarijama, to je moj posao jer On nema živaca za to,a i ne zna, ne popravljam auto, to je njegov pos'o. ..I radim sve ono ostalo što si nabrojao..Blago njemu, znaci ti zaradjujes, krecis, cistis podrum, donosis drva,popravljas uredjaje, ides po drzavnim institucijama, popravljas auto.... i naravno peres, peglas, kuvas, setas decu, spremas stan ... i naravno ucestvujes u drustvenom zivotu.
Od kako sam u braku društveni život nemam. Imala sam ranije njegovu familiju i sada forum

Citajuci vase postove statisticar bi izvukao zakljucak da je muskarac u vasem zivotu smetalo koje, ako ne usmerite nije neophodno. Medjutim statistika je nauka za plasiranje lazi, pa ne verujem da je ovde znacajna.![]()

Ma, gde sam se ja zayebala... Vučem kese, kiselim kupus..Hmmm, gde li sam se ja zajebbao....Em vučem te kese svaki dan, em kupus...........

Jos nesto je interesantno. Nisam procitao da pod muskarac podrazumevate oceve, bracu, sinove. Jos manje sam procitao da vam muskarac treba kao zastita i kao onaj koji vas izdrzava., a poznato je, ako nemam pogresne informacije, da jos uvek u vecini zajednica muskarci privredjuju materijalno, dok zene cuvaju decu. Za sta je cak nevazan rodbinski odnos. Mozda gresim...
Očevi, braća, sinovi...nisu muškarci ! To su očevi i braća ! Sin - svetinja !

Dobro ti pitanje