Koja je uloga muskarca u vasem zivotu?

Kakvu i koliku ulogu igra muskarac u vasem zivotu, osim ustaljenih uloga oca vase dece i zadovoljenja prirodnih potreba?
Nikad nisam razmišljala o ovom pitanju..:D
Blago njemu, znaci ti zaradjujes, krecis, cistis podrum, donosis drva,popravljas uredjaje, ides po drzavnim institucijama, popravljas auto.... i naravno peres, peglas, kuvas, setas decu, spremas stan ... i naravno ucestvujes u drustvenom zivotu.
zaradjujem, volim da krečim, farbam vrata, nemam podrum. Jeste, donosim i cepkam drva za potpalu na vikendici, uredjaje ne popravljam. Ja idem po šalterima i raznim kancelarijama, to je moj posao jer On nema živaca za to,a i ne zna, ne popravljam auto, to je njegov pos'o. ..I radim sve ono ostalo što si nabrojao..
Od kako sam u braku društveni život nemam. Imala sam ranije njegovu familiju i sada forum :D
Citajuci vase postove statisticar bi izvukao zakljucak da je muskarac u vasem zivotu smetalo koje, ako ne usmerite nije neophodno. Medjutim statistika je nauka za plasiranje lazi, pa ne verujem da je ovde znacajna.:)
:think:
Hmmm, gde li sam se ja zajebbao....Em vučem te kese svaki dan, em kupus...........
Ma, gde sam se ja zayebala... Vučem kese, kiselim kupus..:dash:
Jos nesto je interesantno. Nisam procitao da pod muskarac podrazumevate oceve, bracu, sinove. Jos manje sam procitao da vam muskarac treba kao zastita i kao onaj koji vas izdrzava., a poznato je, ako nemam pogresne informacije, da jos uvek u vecini zajednica muskarci privredjuju materijalno, dok zene cuvaju decu. Za sta je cak nevazan rodbinski odnos. Mozda gresim...

Očevi, braća, sinovi...nisu muškarci ! To su očevi i braća ! Sin - svetinja ! :D

Dobro ti pitanje ;)

neophodni su za nauku :hahaha: " fiziku i hemiju" ( prim-prev:fizikaliju i kuvanje)..veoma retka vrsta bipeda
sklona ozderavanju i promiskuitetu ( u letu) sa opravdanim (obavezno) razlogom:da to nikada ne bi oni-da nisu izazvani(izazov = bilo koja rec...smisao..koji se kosi razumu bipeda)
ovo tronozno mrdalo je samo neophodni deo: odrastanja (otac)..tuču( brat)...posesivnosti(drugari) ..mushtranje krivice i pravdanje glooposti(prijatelji)...sexualni odgoj i ugodjaj(ljubavnici)...obuzdavanje vulgarnosti..i uloge psovke(poslodavci)..pujdanje zelje(komshijama)...izvrshenje svih zelja(matori drkoshi)...podmladjivanje( mladi drkoshi).. ;)

ako sam nesto ispustila...molim saradnice ovog posta da dodaju :hahaha: :cmok2:

Poslednja izmena:

Back