K
Klinja
Gost
Koja je razlika izmedju zenskog svrsavanja i orgazma????Pojasnite to (ne)iskusnom klincu!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klinja:Zar je moguce da niko ne zna odgovor!?!?!?!?!?
Mako:Nikakva.
kosmopolit:pa dobro onda, neka bude onako kako ti kazes :? 8)
yugoslav:Ajde gazdarice, lepa luki princezo i just a girl da vas vidim
Zainteresovao me tvoj odgovor. Daću svoj komentar a ti me ispravi ako grešim (važi za sve devojke): Moje viđenje stvari: žena je svršila kada "procuri", može puno a može i samo malo da curne (kao i kod muškaraca) i može da nastavi i do orgazma. Orgazam doživljava kada dostigne vrhunac i kada se napne, kada utrnu noge, kada se zgrči i stegne muškarca, jastuk, čaršav, kada na kratko zastane sa disanjem ... Orgazam = n(n=3,...,100) * svršavanjeBetty:yugoslav:Ajde gazdarice, lepa luki princezo i just a girl da vas vidim
Ja nisam prozvana, al eto mene.
Devojka je doživela orgazam kad se grči, a svršila je kad joj "nešto curi"....!!!!!!!
Lupetam.
Betty:yugoslav:Ajde gazdarice, lepa luki princezo i just a girl da vas vidim
Ja nisam prozvana, al eto mene.
Devojka je doživela orgazam kad se grči, a svršila je kad joj "nešto curi"....!!!!!!!
Lupetam.
Burrito:Zainteresovao me tvoj odgovor. Daću svoj komentar a ti me ispravi ako grešim (važi za sve devojke): Moje viđenje stvari: žena je svršila kada "procuri", može puno a može i samo malo da curne (kao i kod muškaraca) i može da nastavi i do orgazma. Orgazam doživljava kada dostigne vrhunac i kada se napne, kada utrnu noge, kada se zgrči i stegne muškarca, jastuk, čaršav, kada na kratko zastane sa disanjem ... Orgazam = n(n=3,...,100) * svršavanje
Momci potrudite se da devojkama pružite ORGAZAM a ne da ih samo ...![]()
![]()
Zak:Mako da si ti to banovan ili si samo zaboravio na prijavljivanje? 8)
Gazdarica:Yugoslave, hajd' sad lijepo odj_ebi od mene u laganim skokovima...
Nisam ja ovdje duzna da odgovaram na sve postove, a pogotovo ne na pozive napaljenih klinaca...
Pisem kad i gdje mi se pise...