Ovo je takva laz da je neverovatno. Jedino ako mislis da se raspada posto sns ne znam dal je sastavio godinu dana vlasti naspram 14 godina zutih na toj opstini,ali da je sad kao raspad to je laz.I bolje da ne pocnem da pricam o tome kako se trosio novac,kako su telefonski racuni bili vise milionski,kako se na racun reprezentacija trosio ogroman novac...Uostalom dovoljno je pogledati NBG gde je predsednik opstine u kojoj vladaju ds i ldp samo prosle godine za cini mi se rafaelo kugle potrosio 800.000 dinara,za smoki nekih 500.000 i slicne stvari.
I da, opet krecemo... Vidim svakog dana kad izadjem na ulicu koliko drze do obecanja ;-)
Manje - vise sve je isto kao pre godinu dana na Vozdovcu, ne vidim bilo kakve promene na bolje.
Sem promena na tablicama opstinskih automobila, koje je dragi nam predsednik opstine "ukrasio" svojim inicijalima.
P.S. Predpostavljam da je racun za telefon u opstini sad izmedju 1000-2000 dinara?
:-D
Kao sto vec rekoh, nekim ljudima nisu bitni rezultati, vec ce, kao mazge, glasati za neku opciju, bez pogleda u realnost.
SNS je prosle izbore dobio samo zbog totalno pogresne kampanje DS-a.
Ali opet, i ja ulazim u diskusiju sa nekim ko ce na izborima zaokruziti SNS bez da ukljuci mozak i skapira da :
- vrh stranke menja plocu kako vetar krene da duva
- je u SNS doslo 1% kvaliteta, a ostalo je sljam i otpad iz ostalih stranaka koji nisu imali prodju
- ce SNS uskoro doci u situaciju u kojoj je DS, s' tim sto se kod DSa taj problem stvarao skoro 10 godina, i moze se prevazici, dok je u SNS ta situacija nastala za manje od 2 godine (previse clanova od kojih vecina ocekuje deo kolaca).
SNS je ovoliko popularan samo i iskljucivo zbog Tomislava Nikolica i Aleksandra Vucica (mada mi je nejasno kako njega bilo ko moze da shvati za ozbiljno, covek jedino zna da kuka i place, nikada ni jedan konkretan predlog nije dao).
Prva ozbiljnija turbulencija i prva ozbiljnija prepreka (sto, objektivno gledano, DS nije ni bio na izborima na Vozdovcu i u Zemunu), i u SNS ce doci do raskola.
Uostalom, drugo i nije moguce, buduci da te ljude ne okuplja zelja za boljom Srbijom i promenama, vec za vlascu.