Well...ja sam od onih sto su poceli sa Front Page-om...i jos uvek radim sve sa njim iako kombinujem java scripte sa svih strana. Ako je neko nov u svemu ovom, mislim da je bolje je da pocne sa njim nego sa Dreamweaver-om.
Razlika je....hmmmmm....drasticna.

Front Page je viso onako amaterski...program za sve i svakog, a Dreamweaver je vise onako pro.
Moram da priznam da se ja bas nisam snasla u Dreamweaveru, al' to je zato sto ja bas i nisam neki stucnjak u svemu ovom, tako da je bolje da neko drugi odgovori na tvoje pitanje.
...ali ono sto je meni zapalo za oko...onako takoreci odokativo objasnjenje...je da je Dreamweaver mnogo laksi i efikasniji sto se tice pravljenja razno raznih efekata na web stranicama - vezano sa java scripte. Ono sto je mene recimo zbunjivalo je page preview...mislim mora da sam ja tu nesto pogresno odradila...heehehehehe....Kod FrontPage-a ubacis stvari na stranicu, pa onda kiknes sa vidis da li ti se sve to svidja, i da li hoces da sacuvas slike koje si ubacio i stranicu...i tek onda se slike copiraju u page folder. Kod Dreamweavera da bi video preview trazio mi je da odmah sve slike sacuvam...sto mi bas i nije bilo jasno zasto???...a takodje kad sam sacuvala sve i htela da pogledam preview stranice, slika niodkuda....hehehehe...okay...mozda zato sto sam napravila folder u My Documents, a trebalo je valda u C negde...kao root folder...ma eto...opet lupam gluposti....nemoj ti mene da slusas

Ja sam od Dreamwevera digla ruke...nije los ni Front Page za ono sto ja radim....eh....samo, nema love u zezanju...ako hoces ozbiljno nesto da radis sa web dizajnom, moj savet ti je da savladas i taj famozni Dreamwaver.
Odoooooooo...........