- Poruka
- 14.142
Kosjerina? Lidija Kljajić sa vremenske prognoze?Ima jedna voditeljka na RTS-u, nije esteada ali je medijska scena, ali neću da vam kažem koja je. Nikad ne bi pogodili.![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kosjerina? Lidija Kljajić sa vremenske prognoze?Ima jedna voditeljka na RTS-u, nije esteada ali je medijska scena, ali neću da vam kažem koja je. Nikad ne bi pogodili.![]()
Previse fotoshopa i plus radila puno operacija.Najlepša žena na estradi po mom ukusu Emina Jahović. Lepota i elegancija u jednom.
Pogledajte prilog 1329663
repetirala je sesi, predajem se...dosta od mene
maja volk?Ima jedna voditeljka na RTS-u, nije esteada ali je medijska scena, ali neću da vam kažem koja je. Nikad ne bi pogodili.![]()
Dobra, a i ona Ana Tomaskovic bomba samo sto je ona novinarka.Она Хрватица Лидија Бачић.
Nema veze ima žena ima stila. Niko nije spomenuo prirodnu lepotu.Previse fotoshopa i plus radila puno operacija.
Drugo je stil a drugo je lepota.Nema veze ima žena ima stila. Niko nije spomenuo prirodnu lepotu.
Ne, nikad ne bi pogodili ni godinu dana da pogađate.Kosjerina? Lidija Kljajić sa vremenske prognoze?
mogao bi i imena da napises pored slike jer nemam pojma koje su ovo.dosta od mene
Јебозовна, ништа више.Što niko ne napiše ime i prezime. ja od ovih gotovo ni jednu ne prepoznah. Totalno sam van medijsko-estradnih dešavanja.
Od mene glas za Jelenu Tanasković, novu ministarku poljoprivrede i mlekarstva (ha, za to sigurno niste znali)
Pogledajte prilog 1329767
Što ćeš više, da ti vodi politiku? Tarifa misnistarki je veća od običnih estradnjakinja. Samo me zanima čiji je žigolo Basta? (nemojte postavljati njegove slike, ko Boga vas molim)Јебозовна, ништа више.
Немам појма ни ко је тај.Što ćeš više, da ti vodi politiku? Tarifa misnistarki je veća od običnih estradnjakinja. Samo me zanima čiji je žigolo Basta? (nemojte postavljati njegove slike, ko Boga vas molim)
Како ти просто доживљаваш жене, вероватно је све остало у животу.Јебозовна, ништа више.
Tako će i ostatiНемам појма ни ко је тај.
Знам за Душана БастуTako će i ostati![]()
brate, napisi ime da znamo koga kacis.