- Poruka
- 29.367
Matore.A za Natašu Bekvalac i Severinu ni jedan glas?![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Matore.A za Natašu Bekvalac i Severinu ni jedan glas?![]()
a znaci ovaj je ispamovao sa anom kokic a ne onom jojo sto se vrati kad odeNije ovo tema posvecena Ani Kokic...
Stavite i neko drugo zensko celjade...
pusti ti godine..nata je nataMatore.
Ja to narucujem u kafani.
Odakle tebi pravo da me vices tuzibabo?Aj malo kmeči, tužibabo![]()
Sad mi je jasno što te niko ovdje ne voliOdakle tebi pravo da me vices tuzibabo?
Ja sta imam javno kazem.
Sad mi je jasno što te niko ovdje ne voli![]()
Gresis mala ima forumasa koji me gotive a gotive zato sto nemam dlaka na jeziku.Sad mi je jasno što te niko ovdje ne voli![]()
Hvala k pa nemam takvih osoba u svom okruženju. Haj uživaj bez tih dlaka. Vozdra.Gresis mala ima forumasa koji me gotive a gotive zato sto nemam dlaka na jeziku.
uzivaj u ulizivacima. vozdraHvala k pa nemam takvih osoba u svom okruženju. Haj uživaj bez tih dlaka. Vozdra.
Јаој брт па ја ни не знам које су данас на естради...уопште нисам у токуmeni deluje da je teca najzgodnija
![]()
Pa ko te tera da čitaš? Ja na tvoje teme više uopšte ne ulazim, samo sam na jednoj ušao i video o čemu se radi i više nikad.Mnogo nam znaci