Koja je po vama bolja?

Sta ona ima da se petlja sa mojom rodbinom? neke devojke posle 6 meseci zabavljanja odma pocnu da suptilno vrse pritisak da se upoznaju sa roditeljima. cim to primetim bezim glavom bez obzira. kad budem hteo da je upoznam to cu i uraditi nema potrebe da ona pritiska. mislim da devojke koje to traze verovatno vide u svom decku buduceg muza pa onda hoce sto pre da ga smotaju preko rodbine.

Juju pazi da te ne smota slučajno :rumenko: budi s njom radi seksa tako rade veliki dečaci :rumenko:

Fantastični ste. Divna je tema. Toliko je odvratna da sam morala sve da pročitam, ostalo mi još par postova, ali moja majka je upravo napustila kOlozet pa bih morala malo da se praćnem u kadi na časak, no vraćam se noćas da iščitam i ostatak. Ko bajka neka :rumenko: verovatno će biti i hepiend :D

Dragi muskarci,
bolje mjesto ne postoji za ovo pitanje sem vaseg foruma!
Da li volite da vam djevojke sa kojima ste, u duzoj ili kracoj, vezi budu kao clan porodice (iako niste vjencani, cak ni ne zivite zajedno)- znaci ono tipa sa vasom mamom i tatom je ok, prica s njima o svemu, pravi torte sa vas rodjendan, pomaze vasoj mami kad je slava, spremanje kuce, ide sa vama na porodicne ruckove, posjete...?
Ili vise volite djevojke koje se pojave samo na nekom bitnijem dogadjanju porodicnom i prica joj je dobar dan, kako ste, dovidjenja?

Da vas cujem vasa obrazlozena misljenja...:)

Naravno da je bolje da bude tip br.1 samo bojim se da ih je sve manje .A ove pod 2 to je sad normalno .Obrazloženje - pa bolje da se slaže i da priča s mojima nego da mi sere kako su oni matori i zaostali .

Tema je toliko neodredjeno postavljena, s obzirom na mogucnost bezbroj razlicitih situacija, da ne znam kako uopste moze da bude odvratna. Ali, ne bi to ni bio neki problem da smo je mi, kroz odgovore (koji mogu da budu odvratni i neki, meni, jesu), konkretizovali.

Meni je samo zao sto smo se toliko otudjili da je nekome normalno da mu porodica buducu suprugu upozna tek na vencanju.. kao i sto posle "kod tetaka ne idem ni ja" ide smajli.. i to je sad kao normalno?..pa tetka bi trebalo da bude poseban dozivljaj..

..Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke,
a tetke su najlepši, nezamenjivi dar svakom detinjstvu..
D.Radovic

Osim toga, mislim da su i baba i deda vazni u zivotu deteta i meni je i dan danas krivo sto se njih troje gotovo i ne secam.. i sto me, kad sam bila mala, nije cuvala moja baka.
I bez obzira sto se on ne zeni mojom majkom i mojim ocem, niti se ja udajem za njegovu porodicu, ne znaci da oni nisu (veoma) bitni.. ja barem ne zelim da zivim tako (ako ne moram)..

Tema je toliko neodredjeno postavljena, s obzirom na mogucnost bezbroj razlicitih situacija, da ne znam kako uopste moze da bude odvratna. Ali, ne bi to ni bio neki problem da smo je mi, kroz odgovore (koji mogu da budu odvratni i neki, meni, jesu), konkretizovali.

Meni je samo zao sto smo se toliko otudjili da je nekome normalno da mu porodica buducu suprugu upozna tek na vencanju.. kao i sto posle "kod tetaka ne idem ni ja" ide smajli.. i to je sad kao normalno?..pa tetka bi trebalo da bude poseban dozivljaj..

..Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke,
a tetke su najlepši, nezamenjivi dar svakom detinjstvu..
D.Radovic

Osim toga, mislim da su i baba i deda vazni u zivotu deteta i meni je i dan danas krivo sto se njih troje gotovo i ne secam.. i sto me, kad sam bila mala, nije cuvala moja baka.
I bez obzira sto se on ne zeni mojom majkom i mojim ocem, niti se ja udajem za njegovu porodicu, ne znaci da oni nisu (veoma) bitni.. ja barem ne zelim da zivim tako (ako ne moram)..

Šta da dodam kad si sve rekla

Dragi muskarci,
Da li volite da vam djevojke sa kojima ste, u duzoj ili kracoj, vezi budu kao clan porodice (iako niste vjencani, cak ni ne zivite zajedno)- znaci ono tipa sa vasom mamom i tatom je ok, prica s njima o svemu, pravi torte sa vas rodjendan, pomaze vasoj mami kad je slava, spremanje kuce, ide sa vama na porodicne ruckove, posjete...?
Ili vise volite djevojke koje se pojave samo na nekom bitnijem dogadjanju porodicnom i prica joj je dobar dan, kako ste, dovidjenja?

Nikad ne mesam devojke i porodicu..
Verovatno im se ionako ne bi svidele pa ni ne vidim razlog izlagati ih tom psihickom maltretiranju.. Devojke, naravno..

Dragi muskarci,

Prava devojka budućem svekru opere noge. Bitno je poštovanje!

Broj 2 definitivno..........tip 2 daje mnogo vise slobode u smislu: ne petlja se u tvoje stvari, nije posesivna ni ljubomorna, naravno pod uslovom da je kulturna i dobronamerna prema muskarcevim roditeljima, ali nikakva preterana bliskost, ulasci u kuhinju i te fore, pre braka............posle podrazumeva se.........
tip 1 moze biti vrlo neiskren, sa viskom tipicnih zenskih osobina...........mada neko to voli..........znate ono kad vam muskarci kazu: Ti si tipicno zensko............:)

Drugi tip, meni bolji. Samo sam jednom upoznao devojku sa roditeljima i to je silim prilika bila cudna situacija, morao sam, ako je upoznam sa rodbinom to jer vecinom sestra ili brat ili vec neko ako se sretnemo u gradu ali da dolazi kiod mene sa namerom da se upozna sa mojima, nikad... Dobro, sad sam se vec skrasio....:):):):)

Back