ForestGreen
Poznat
- Poruka
- 8.861
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hvala na trudu ali se ništa ne podudara. Čak i na google image search ne mogu da nadjem ništa o njoj.Učinilo mi se da je ona. Doduše sve slike na netu su u fazi cvetanja.
Bilo bi lakše da imaš slike u više faza.
Probaj sledeće.
Ferula communis L.
Peucedanum officinale L.
Anethum graveolens L. (mirođija)
Lomatium columbianum Mathias & Constance
Sad i mene interesuje šta je jer mi je to struka. Nije značajna korovska biljka jer bih je zapamtio. Mada ubeđen sam da sam je već viđao.Hvala na trudu ali se ništa ne podudara. Čak i na google image search ne mogu da nadjem ništa o njoj.
Sad i mene interesuje šta je jer mi je to struka. Nije značajna korovska biljka jer bih je zapamtio. Mada ubeđen sam da sam je već viđao.
Gde si našao sliku ako nije tajna? Jesi li probao da skeniraš sliku sa Google Lens?
Sad mi ne da mira, u krajnjem slučaju ću skrenutu na fax pa ću pitati nekog.Tražio sam na netu nešto drugo i naišao na ovo. Pokušao da udjem na istoriju ali mućak, izmešalo se sve.
подсећа на мирођијуHvala na trudu ali se ništa ne podudara. Čak i na google image search ne mogu da nadjem ništa o njoj.
подсећа на мирођију
да мирише знао би да је она, овако, виђам сличне травке, али без мириса.
е па има травке сличне мирођији, изгледају овако.I ja mislio da je mirodjija ali kad uvećaš sliku, nema ni govora. Čak više ni google search ne može da nadje sliku gde sam je ja našao. Živote lutalice, enigma.
Ne znam, ako naidje još neki travar pa da kaže. Ubi se da nadjem koja je biljka ali ne uspevam nikako. Naišao na nešto slično ali ovakav žbun sa ovim listovima ako ih tako mogu nazvati, više su iglice, nikako da navatam na netu.е па има травке сличне мирођији, изгледају овако.
једном су ми начупали, и ја сва срећна,јер код мене те године омашило![]()
ево сад ми кликнуло.Jesi li sliku našao na stranom ili domaćem sajtu?
Vrlo je moguće da tražimo biljku koja nije sa naših prostora.
посејала сам вероватно густо, и стално су избијале танке гранчице сличне овима.Špargla je mnogo deblja i mislim da raste pojedinačno, nije žbunasta kultura.
Jesi li sliku našao na stranom ili domaćem sajtu?
Vrlo je moguće da tražimo biljku koja nije sa naših prostora.
I ja sam odmah rekao da je Lidijska metla ali on kaže da nije.
Ako uvećaš, videćeš razliku da baš i nije ili se meni čini. Nekako mi ove iglice drugačije.I ja sam odmah rekao da je Lidijska metla ali on kaže da nije.
Jesi li pogledao ono sto sam postavio. RhipsalisAko uvećaš, videćeš razliku da baš i nije ili se meni čini. Nekako mi ove iglice drugačije.
Jesi li pogledao ono sto sam postavio. Rhipsalis