Koja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?

Kad stavi vrh blizu rupice i kaze ako odgovoris tacno idem nanize a ako pogresis idem navise....Sta mislite odakle meni toliko znanja iz medicine, farmakologije 1,2,3, iz ekonomije, termodinamike , tehnologije.....elektronike i menadzmenta.....cak i religiju

Zato pojma nemam politicke nauke, niti veterinu , ni poljoprivredu....nisam igrao ovu igru sa tim tematikama...

1724517709989.png

Ove 4 su otprilike iste tezine kao ona jedna....
Ja sam vrlo stedljiv tip, ko nije iskusan dobice oderotine...

Zasto mislis da je to zlo, ja cak mislim da treba tako..ne moze svako da sebi da za pravo da prilazi
svakoj zeni pa koja pristane...
Zena treba da izgradi sebe, svoj zivot da bi neko imao sta da voli (isto vazii za muskarce)..
Zena kojoj to polazi za rukom je svesna svojih kvaliteta i ima kriterijum, to je ono sto je privlacno
muskarcima...upravo njen kriterijum...
Takve zene nemaju vremena za kajanje i blamiranje...:lol:
Jel ovo neka skrivena kamera?
Ja ovo jos nisam video da ima smisla....znaci ovo je samo prica koja nema blage veze u praksi...

Ne blefiram...čitaj pažljivo -moraš da izgradiš sebe da bi neko imao šta da voli...pročitaj nekoliko puta...🤗
Zena je imala 15 godina pa je odjednom skocila na 45 to ti kazes...

Tacno je da ja volim zene koje su izgradjene, ali to ne ide ovako kako si ti opisala...
Da zena stavi ban na prilazak ili kao uspostavi kriterijum.....

Ona to moze ali mora da ima jaku pozadinu , znaci ili da ima jaku kulturnu skolu roditelja , da ima apstinenciju da bi mogla da nauci da prepozna igre od prave ponude, i mnogo stvari jos.....za sta zene i devojke uopste nemaju vremena jer je zivot kratak, jedino neke princeze , ali prave, stegnute protokolima, ili jakim sistemom obrazovanja...Ili da bude jak IQ koji onda ume da sputa svoj ego....
Tu je tacka gde sam najvise sumnjicav po pitanju tebe.....ego...ne iq..

Poslednja izmena:
Te 2012. godine mrežema, ali i medije je preplavila priča o ženi koja je plastičnim operacijama promenila lik, ali je to krila od svog supruga koji je za sve saznao tek kada mu je rodila "ružnu" decu.

Kako devojčica nije nasledila majčinu lepotu, kineski biznismen navodno se suočio sa suprugom koja mu je potom priznala da je odradila određene korekcije na licu.
On ju je tada ostavio, a potom navodno i tužio jer ga je "navela da misli da je prirodno lepa"
.

Te 2012. godine mrežema, ali i medije je preplavila priča o ženi koja je plastičnim operacijama promenila lik, ali je to krila od svog supruga koji je za sve saznao tek kada mu je rodila "ružnu" decu.

Kako devojčica nije nasledila majčinu lepotu, kineski biznismen navodno se suočio sa suprugom koja mu je potom priznala da je odradila određene korekcije na licu.
On ju je tada ostavio, a potom navodno i tužio jer ga je "navela da misli da je prirodno lepa"
.

Ambalaža je very bitna

Back