- Poruka
- 49.010
Nedostiznost, nedodirljivost...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sve so nabrajate,- da li su to Osobine...?
Bio je i porsche na temi...sve sto nabrajate,- da li su to Osobine...?
Bio je i porsche na temi
Dakle
...i svo to za,-drugi put...Osobina? Ne znam, pošto smo mi muški kvarni. Bili na jednoj fešti, i tamo sreo jednu sređenu ženu, svaka dlaka na svojem mestu. 15 godina starija, ali... bolja od svih mojih bivših . I onda ona počne, da joj je dosadno, i da bi se kresnula . Ja nisam mogao da verujem, taka dama, a tako prirodna! Idealna za mene . I ja joj predlozim da odemo nekamo da... se utesimo, ali ne može, mora biti tu na fešti jer su svi familija pa nije zgodno. Drugi put.
Evo takve osobine trebamo ponekad. Sređena, jednostavna i prirodna.
I tog drugog puta nažalost nije bilo, tako se okrenulo. Sada je sretnem ponekad, pozdravimo se, i to je to. Možda je i bolje da je sve to ostalo za drugi put, ko zna....i svo to za,-drugi put...
Iskljucivo to .Drugo nebitno.Da li je u pitanju brak,avanture,veze,bilo koji odnos u zivotu to je jedina osnova zdrave veze.Ali obostrano mora biti za max zadovoljstvo.Lojalnost, razumevanje, privrzenost, postovanje...
Ovo ne videh....a zašto bre barbi nagovaraš žene na zlo?Nedostiznost, nedodirljivost...
Zasto mislis da je to zlo, ja cak mislim da treba tako..ne moze svako da sebi da za pravo da prilaziOvo ne videh....a zašto bre barbi nagovaraš žene na zlo?
Ta ženska priča prvo mora da ima osnov znači nešto pre nedostupnpsti, ovako ubedite jadnice da im je to način uspeha, a realno niko ne primeti da je nedostupna jer nikoga ne zanima i još se neki zaleti da pomogne, a ona odglumi nedostupnost, pa se kaje, pa se izvinjava, trči, blamira se i postane žrtva...
UsvojenoZasto mislis da je to zlo, ja cak mislim da treba tako..ne moze svako da sebi da za pravo da prilazi
svakoj zeni pa koja pristane...
Zena treba da izgradi sebe, svoj zivot da bi neko imao sta da voli (isto vazii za muskarce)..
Zena kojoj to polazi za rukom je svesna svojih kvaliteta i ima kriterijum, to je ono sto je privlacno
muskarcima...upravo njen kriterijum...
Takve zene nemaju vremena za kajanje i blamiranje...
Muški mozak u telu "Afrodite".Koja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?
Ajde da vas čujem i nemojte mi sad ovo ono individualno
Guvnite i kažite
budi moja barbika iz trsta..nabavi lutku
I bre brate ti ko viteza okruglog stola da prosisLojalnost, razumevanje, privrzenost, postovanje...
Koja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?
Ajde da vas čujem i nemojte mi sad ovo ono individualno
Guvnite i kažite