adelaidea
Domaćin
- Poruka
- 3.259
Koliko je reklo ( . ) ( . ) da ne čitam sve
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona koja zna karate i kung gu i tajkandoKoja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?
Ajde da vas čujem i nemojte mi sad ovo ono individualno
Guvnite i kažite
mene nikada u zivotu ustvari nije privukao neciji izgled,koliko lepih sam upoznala a kad progovoreeee ..Pored sisa ,dupeta i gutanja stidljivost
nabavi lutkuambiciozna - kad je u pitanju odrzavanje stana/kuce
odgovorna - prema muzu tj da se ne svalerise
dinamicna i prilagodljiva - u krevetu tj bilo dje kad se mazimo
racionalna - kad je u pitanu novac, shoping, kremice suknjice i td
samokontrola - da zna upravljati svojim emocijama kad je strefi pms,krvarenje, migrena, menopauza i td..
Iskrenost.Koja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?
Guvnite i kažite
Ali nijednu zenu ne privlaci izgled nego pricamene nikada u zivotu ustvari nije privukao neciji izgled,koliko lepih sam upoznala a kad progovoreeee ..
To je samo zenstvenoStidljivost? Sto to brate moj, bas si kinki.
podrazumeva se da muskarac vodi racuna o sebi i da ima manire ali nikada me to nije privuklo,mora da bude duhovit i zanimljiv,da kada te pogleda ti ...ma znas vecAli nijednu zenu ne privlaci izgled nego prica
Da zato se na mene lozispodrazumeva se da muskarac vodi racuna o sebi i da ima manire ali nikada me to nije privuklo,mora da bude duhovit i zanimljiv,da kada te pogleda ti ...ma znas vec
zaboravila sam da napomenem da mora da bude pismen.Da zato se na mene lozis
Pa ok, ima stidljivih ljudi, mada stidljivost ne smatram kao poz karakternu crtu. Nije dobro za tu osobu.To je samo zenstveno
Ne pricamo o materijalnom svetu i kako se kotira u drustvu,nego u poredjenju s jeftinim ribama na izvoltePa ok, ima stidljivih ljudi, mada stidljivost ne smatram kao poz karakternu crtu. Nije dobro za tu osobu.
Najatraktivnija? Dobro pedu. Pokreti njenog tela... Nije da analiziram, tu nema sta da se analizira, sve se vidi u delicu sekundeKoja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?
Gde ima takvih? U modu sam zabave.Ne pricamo o materijalnom svetu i kako se kotira u drustvu,nego u poredjenju s jeftinim ribama na izvolte
Gutanje sve sa yayima!
Sestro, sapioseksualkomene nikada u zivotu ustvari nije privukao neciji izgled,koliko lepih sam upoznala a kad progovoreeee ..
InteligencijaKoja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?
Guvnite i kažite
inteligencija. Ako nema dovoljno inteligencije da zna sta je dobro za nju, onda je ona odbojna za nuskarca jer muskarac u takvoj zeni vidi potencijalni problem u vezi.Koja je osobina žene najatraktivnija za muškarca?
Guvnite i kažite