Koja je najveća brzina kojom ste vozili automobil ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napišite u kom autu ..ja sam išao u Mercedesu SL500 sa Carlsson dorađeni motorom blizu 300 a taj auto je imao preko 600ks ..200km/h u današnjim boljim autima i nije neka brzina ne oseti se

Oko 200 sam vozio pasata 7, audija A6 i opel insigniu. I ne secam se accorda koliko sam najvise terao, ali i on je isao blizu 200. Sve na putu A31 (Oberhausen - Emden).

A motor Honda CBR1000RR SP, 2017. godiste. Njega sam poterao do kraja, do maksimuma (oko 300), u Papenburgu na stazi.
Ludilo od mašine :D

Ali nista ne moze da se meri sa osecajem kada poteras 100km/h Fap 2026, vojnu verziju, sa pogonom na sve tockove 😁💪

Auto sam najvise vozio 220 km/h mada sam imao kola koja su mogla i oko 250 km/h ali sam zato vozio motocikl oko 285 km/h i to uvece oko ponoci i na putu izmedju Kisaca i Rumenke kad sam isao sa motoskupa.
Sve u svemu to je bilo kad sam bio mladji a danas me bas nesto ne privlaci jurcanje tog tipa ali nikad nisam odbio da se potegnem sa nekim u gradu mada i to sve manje jer sa godinama se gubi zelja za ugrozavanjem i sebe a i drugih.

Oko 200 sam vozio pasata 7, audija A6 i opel insigniu. I ne secam se accorda koliko sam najvise terao, ali i on je isao blizu 200. Sve na putu A31 (Oberhausen - Emden).

A motor Honda CBR1000RR SP, 2017. godiste. Njega sam poterao do kraja, do maksimuma (oko 300), u Papenburgu na stazi.
Ludilo od mašine :D

Ali nista ne moze da se meri sa osecajem kada poteras 100km/h Fap 2026, vojnu verziju, sa pogonom na sve tockove 😁💪
Na autobanu i nema ogranicenja brzine, tako da to i nije neki problem.

Back