Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Mislim da ti je ovo pojasnjenje jos veca nebuloza od prethodne konstatacije.
Apsolutno se slazem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ti je ovo pojasnjenje jos veca nebuloza od prethodne konstatacije.
Jeste,i osvojili su CELE dve LS za poslednji 15 godina (Junajted 1999. i Liverpul 2005.) Imrpesivno zar ne?
Samo AC Milan ima 3 LS od 1992,kada je uvedeno igranje po grupama. I Real ima 3 titule od istog perioda. Barsa dve titule 1992. i 2006. Da ne dodajem Marsej,Juve,Porto,Borusiju Dortmund i Bajern.
Tako da,ipak i na zalost broj ucesnika i 1/4 finalu ili 1/2 finalu jedne zemlje ne odredjuje pobednika LS.
Ko ne razume,shvatice jednog dana da se najgori fudbal igra na Ostrvu. Zato su Englezi i krenuli ,pre 10ak godina sa velikim brojem stranaca iz Evrope (oni sebe zovu Ostrvo,a nas Evropa) i Juzne Amerike,ne bi bili nesto uradili. I za sada im solidno ide,imaju puno gledalaca i puno love,ali rezultati su i dalje mrsavi. Ali napreduju...2-3 kluba napreduju,ostali stoje tamo gde su bili 80tih.
ne gledaj pojedinacno koliko ko ima titula nego gledaj koliko klubova iz Engleske a koliko iz italije,Nemacke,Spanije...ima u zavrsnici to sam samo hteo da kazem
Sevilja ti je rang Lacija,Rome,Salkea,Stutgarta,Totenhema,Evertona (eto nije Midlsbro) ili Vojvodine ili OFK kod nas i nista vise od toga.
Pre svega zelim istaci da se slazem sa vecinom tvojih postova, pretezno onih vezanih za dzokadzijsku Premier Ligu
Samo mi objasni kako mislis da je Sevilja u rangu Lacija i Rome recimo, koji predstavljaju velikane italijanskog fudbala ?
Da li ih u isti kos stavljas na osnovu trenutne situacije ili u obzir uzimas njihovu tradiciju ?
o pa ti to mene ne kuliras, nisi odgovorila na neku vrstu mog izvinjenja na chat temi
ovi tvoji imaju mozak, ali ne znaju da ga koriste, a srce im je misaona imenica