Koja je najbolja poza za ,,PRVI PUT''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je prvi put bio u misionar pozi...mene je uglavnom mnogo bolelo mozda nisam bila jos razvijena ili ne znam ni ja sta ali morali smo 3 ili 4 puta da pokusamo jer me je uzasno bolelo skoro sam vristela! Posle jeste ta poza bolja ali mislim da bi trebalo to sve polako i da devojka sedne kao na decka...Zavisi kako kome nekom to smeta.
 
mogu ja to da odradim mesto tebe?sta postavljas milion glupih pitanja:a gde ruke,a gde noge,dal da sedne,dal da klekne...samo je bitno da je slusas,kad kaze polako onda polako itd.budi nezan...pozu izaberi neku normalnu,ili onja na tebi ili ti na njoj...e *** trebao si makar jedan pornic da odgledas
 
Poslednja izmena:
Za prvi put je najbolje da ona lezi, jer tako ona moze lakse da se opusti sto je najbitnije. Ne znam koliko je kad je ona odozgo zgodno jer su noge zategnute i svi ti misici oko guze i sl. Znaci govorim ti iz mog iskustva. Misionar je za to po mom misljenju najbolji. Ako treba turi joj jastuce pod guzu da se malo izdigne, jer "on" lakse ulazi. Posle probajte ostale kombinacije! Nemoj odmah otpozadi, mnoge devojke tu pozu shvataju kao nesto "prljavo" sa pocetka, dok ne otkriju njenu caroliju.
Meni je prvi put trajalo... Pazi kad se ne secam, al nesto kratko. I nije bilo nesto extra. Drugi put mi je trajalo 45 minuta.
Ma i taj prvi put dodje i prodje... Samo polako, nista na silu, pazi da ne isflekate nesto i ... Uzivajte!

ovo je legendarno! :hahaha: :rotf:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top