PA ajde kazite mi vasa iskustva kada ste imali sex prvi put u kojoj ste pozi probili.Ja sam pokusavao da ona legne na mene odnosno da mi sedne...ali neuspesno!!!
Ajde pozurite sa odgovorima.
Ajde pozurite sa odgovorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro vezan:Bila je na meni, u pocetku sam sedeo, posle lezao, prastalo je, trajalo jedva 10-ak minuta, nije bilo bogznasta. Zadovoljan?
Nadya:Ja sam tek uspela kad sam bila na njemu... kao i par mojih drugarica sa kojima sam pricala o tome.. jer tako ona moze da 'radi' onoliko koliko joj prija.. i sama kontrolise bol i sve... 8)![]()
Incognito:Nadya:Ja sam tek uspela kad sam bila na njemu... kao i par mojih drugarica sa kojima sam pricala o tome.. jer tako ona moze da 'radi' onoliko koliko joj prija.. i sama kontrolise bol i sve... 8)![]()
A sve ste bile na istom? :shock:![]()
![]()
![]()
Poz.
Frubi:Izvinite kazite mi koja je to misionarska poza??
I nemojte da mi se smejete necitam ja bash toliko literaturu te prirode![]()
Frubi:PA da nije to mozda teska poza malo???Ja sam to pokusavao ali ona nemoze mene da izdrzi ja da legnem na nju pa to je nemoguce bre.Kako da stavim ruke ??
Prvi put je uvek sve neuspesno ali kasnije????lolla:misionarska..... prvih par puta neuspesno, a posle bez problema; stvar je u opustanju....
lolla:quote]
Prvi put je uvek sve neuspesno ali kasnije????