Dakle, u diznilendu.
Pominjanjem vojske devedesetih 90 % spominje 63. 72. Padobransku. Sve specijalci.
A u vojsci rs za vreme 92 - 95 iz Srbije je bilo samo 2 do 3 hiljade dobrovoljaca, tolko o junastvu.
A sad si i ti jedan od specijalaca tolikih jel de..
Na to tvoje "ne znas skim pričas" sto spada u onu cuvenu bahatu krilaticu u danas joj srbiji, "ne znas ti ko sam ja!" recu samo jedno - zabole me patka.
O propaloj vojsci koja nema sredstava nemoj da mi pricas. Znamo ko je doveo do ukidanja red voj roka i zasto. I naravno to nije bio jedini potez u slabljenje srpske oruzane moci i sposobnosti no totalno zapustavanje
Sad se krece iznova.
To sta sam ja ucinio pametno, pored dece odskolovane i ispravne, i unuka, je svakako i to kada sam otisao dobrovoljno u vojsku rs u pomoc svojoj braci.
Dan danas su zahvalni oni ljudi tamo od doboja do srpskog sarajeva.
Diznijevac, obidji me.
U ovoj drzavi i kad tuku uciteljicu viču:
JEL ZNAS TI KO SAM JA???
Prvo, to ne ne znaš sa kim pričaš nije bilo "ne znaš ti ko sam ja", već da činjenično nemaš pojma sa kim pričaš, odakle sam, šta sam radio i sve propratno.
Recimo, ti nemaš pojma da sam ja upravo iz tog Sarajeva o kom pričaš, da mi je za tu zemlju živote dalo 22 člana familije i da imamo više odlikovanja za zasluge državi i spomenicu kao osnivači Republike Srpske. Zato i kažem, nemoj srati i glumiti da si samo ti ratovao, da si samo ti neki baja, meni je to smešno.
Nisam naveo ni da sam ja specijalac, ja sam samo rekao da sam često u kontaktu sa tim ljudima, pročitaj malo i izvadi glavu iz tog dupeta u koje si je gurnuo, a mogao bi više i da prestaneš da vrtiš jedno te isto i da i na temi o poskupljenju kukuruza kreneš da sereš kako si ti ratovao za Republiku Srpsku... Nisi jedini, eno pun Sokolac golobradih koji su isto tako kao ti išli.
Dakle, osim što si odškolovao decu, što je uradio svako čije je dete htelo da se školuje praktično, niti jedan životni uspeh nemaš osim tog rata o kom kenjaš neprekidno, tako da...
I to kao "šta je bilo iz Srbije?!" pored dobrovoljaca, bilo je i upaljača iz Krušika, bilo je eksploziva iz Bariča, bilo je projektila iz Slobode, bilo je svega, a Pretis je bio okosnica i pravio je glavni deo kojim se ratovalo.
Nemoj kenjati, nisam ti ja neki koji ne zna ništa, pa ćeš ti da sereš kako je bilo.