Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.492
Bošnjaci uče ćirilicu u školi, ali bez obzira na to ne razlikuju ћ i ђ.Očajno loš pokušaj humora smaračkih opozicionih štrebera. Kao ''hej vidi mala, mi smo pametni ovde, a ne ko ovi vučićevi''.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bošnjaci uče ćirilicu u školi, ali bez obzira na to ne razlikuju ћ i ђ.Očajno loš pokušaj humora smaračkih opozicionih štrebera. Kao ''hej vidi mala, mi smo pametni ovde, a ne ko ovi vučićevi''.
Ч и Ћ не разликују, и Ђ и Џ, а ово је штампарска грешка, или их мало подхебавамо чипуљичане који нам краду изборе са странцима који немају право гласа док таргетирају избеглице српске да су усташеBošnjaci uče ćirilicu u školi, ali bez obzira na to ne razlikuju ћ i ђ.
Ne nađoh nigde selfi onog ko je to napisao, valjda se stideo.Ono kad sam uzmeš sprej u ruke radi selfija? Lukavo, nema šta.
Nije fora nego je žalosno.Evo gledam uzivo protest iz NS-a i vidim transparent Ćaci gdje si? Zemunac
Moze li neko da mi objasni koja je fora sa Ćacijem
Trebali su poslati Srbijanca da odradi posao umjesto doseljenog hrvatskog Srbina koji se priučio ćirilici, jer je prije nije ni koristio.Na jednoj školi je napisano umesto đaci ćaci nazad u škole i od tada je ćaci u upotrebi.![]()
Genetsko poreklo se još uvek utvrđuje.Trebali su poslati Srbijanca da odradi posao umjesto doseljenog hrvatskog Srbina koji se priučio ćirilici, jer je prije nije ni koristio.![]()
твоје нема потребе да се утврђујеGenetsko poreklo se još uvek utvrđuje.![]()
Vidiš kako znaš, Dragačevo se prepoznaje i na neviđeno.твоје нема потребе да се утврђује
па си дошао овде да трубиш и узнемираваш свет...Vidiš kako znaš, Dragačevo se prepoznaje i na neviđeno.
Vidiš da si ćaci, da umeš da čitaš znao bi po mom imenu da nisam muškarac.па си дошао овде да трубиш и узнемираваш свет...
трубице и свираљке задржи за себе
aj dobro smesno jeVidiš da si ćaci, da umeš da čitaš znao bi po mom imenu da nisam muškarac.
Još nije kasno možeš da naučiš, možeš ti to, veruj u sebe.
Samo hrabro, samo jako!!!