Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.185
Evo gledam uzivo protest iz NS-a i vidim transparent Ćaci gdje si? Zemunac
Moze li neko da mi objasni koja je fora sa Ćacijem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na jednoj školi je napisano umesto đaci ćaci nazad u škole i od tada je ćaci u upotrebi.Evo gledam uzivo protest iz NS-a i vidim transparent Ćaci gdje si? Zemunac
HahahahaNa jednoj školi je napisano umesto đaci ćaci nazad u škole i od tada je ćaci u upotrebi.![]()
neki bot je išarao na zidu škole ЋАЦИ У ШКОЛУEvo gledam uzivo protest iz NS-a i vidim transparent Ćaci gdje si? Zemunac
Uporedivo sa vicevima Aleksandra Vučića i Amy SchumerNa jednoj školi je napisano umesto đaci ćaci nazad u škole i od tada je ćaci u upotrebi.![]()
Kao ne znasEvo gledam uzivo protest iz NS-a i vidim transparent Ćaci gdje si? Zemunac
Jel tako? Ne znam ja ko su ti ljudi.Uporedivo sa vicevima Aleksandra Vučića i Amy Schumer![]()
Iz CG samKao ne znas???
Odgovorio ti je @pura moca iznad.Iz CG sam
To mi je promaklo
https://forum.krstarica.com/threads/ko-je-caci-i-kakve-veze-ima-sa-studentskim-protestima.1021331/Evo gledam uzivo protest iz NS-a i vidim transparent Ćaci gdje si? Zemunac
Hahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahshahaajkahhjdkfkfneki bot je išarao na zidu škole ЋАЦИ У ШКОЛУ
Srpski udbasi su nepismeni.Evo gledam uzivo protest iz NS-a i vidim transparent Ćaci gdje si? Zemunac
Hajde, meni ta tvoja ideja i veza tu bas nepoznata ...Koliko znam termin ćaci se odnosi na ismevanje političara. Ta rec je postojala i pre , samo su je oni povezali na drugi nacin , kroz sprdnju ali ima neko podrugljivo znacenje, al', me mrzi sad da gledam sta je konkretno![]()
ja jos nisam siguraн da shvatam, a znam da prekodrinci brkaju dj i dz slova, samo nisam znao za ч и ћ 'ћетници, а нигде не чусмо још ђетници, тако да је ово иновацијаIz CG sam
To mi je promaklo
vi u cg ste najpismeniji, мислим највише слова разликујете, imate cak i slovo dz, gore sam mislio dz, тј. џIz CG sam
To mi je promaklo
Што си се ти нашао увређеним корнету?Očajno loš pokušaj humora smaračkih opozicionih štrebera. Kao ''hej vidi mala, mi smo pametni ovde, a ne ko ovi vučićevi''.
pogrdan ili ironičan naziv za političare, naročito u Srbiji i bivšim jugoslovenskim zemljama, koji se smatraju korumpiranim, nekompetentnim ili koji ne rade u interesu naroda. Može se koristiti za opisivanje političara koji ne prepoznaju ozbiljnost situacije ili koji se ponašaju na način koji je, po mišljenju drugih, neozbiljan, bezobrazan ili nemaran.Hajde, meni ta tvoja ideja i veza tu bas nepoznata ...
Ono kad sam uzmeš sprej u ruke radi selfija? Lukavo, nema šta.Na jednoj školi je napisano umesto đaci ćaci nazad u škole i od tada je ćaci u upotrebi.![]()
Svakome se može desiti tipo greškaOno kad sam uzmeš sprej u ruke radi selfija? Lukavo, nema šta.
Da, nisu im nešto duhoviti napisiOčajno loš pokušaj humora smaračkih opozicionih štrebera. Kao ''hej vidi mala, mi smo pametni ovde, a ne ko ovi vučićevi''.
Antikorupcionaška demagogija se najzad pojavila i u Srbiji, čari konceptualne politike.pogrdan ili ironičan naziv za političare, naročito u Srbiji i bivšim jugoslovenskim zemljama, koji se smatraju korumpiranim, nekompetentnim ili koji ne rade u interesu naroda. Može se koristiti za opisivanje političara koji ne prepoznaju ozbiljnost situacije ili koji se ponašaju na način koji je, po mišljenju drugih, neozbiljan, bezobrazan ili nemaran.
Ovo sam procitala ali vrv sam pobrkala nesto.![]()
zar je nije aljek vec nekoliko puta vadio iz naftalina, pa i sad opet najavio borbu protiv korupcije, jel, kada smo rekli da ona ubija?Antikorupcionaška demagogija se najzad pojavila i u Srbiji, čari konceptualne politike.
sns sekta elitisticka zato sada osniva POKRET ZA NAROD I DRZAVU, eto kako su se odrekli i kradikala, tako ce i sns lopina koje narodu daju samo parizer i 2 jaja,a sebi vile i bazene, ... gde je djilasu vila i bazen? nema jadnik, marinika jos jadnija, jedva auto kupila dok se vasa elita i kumovi vozi u ihahaj cudima, i to napuderisani... vasi smrcu i na tv-u, dok dezinformisustrengthens the populist narrative and allows for populists to stylize themselves as the defenders of the people against the elites.”