Koja je fora sa ćaci?

1738424617152.png

https://forum.krstarica.com/threads/ko-je-caci-i-kakve-veze-ima-sa-studentskim-protestima.1021331/

Iz CG sam
To mi je promaklo
ja jos nisam siguraн da shvatam, a znam da prekodrinci brkaju dj i dz slova, samo nisam znao za ч и ћ 'ћетници, а нигде не чусмо још ђетници, тако да је ово иновација

mada ja mislim da je ovo namerno napisano sa nase strane, da ih izlozimo kako su nepismeni
Iz CG sam
To mi je promaklo
vi u cg ste najpismeniji, мислим највише слова разликујете, imate cak i slovo dz, gore sam mislio dz, тј. џ

Poslednja izmena:
Hajde, meni ta tvoja ideja i veza tu bas nepoznata ...
pogrdan ili ironičan naziv za političare, naročito u Srbiji i bivšim jugoslovenskim zemljama, koji se smatraju korumpiranim, nekompetentnim ili koji ne rade u interesu naroda. Može se koristiti za opisivanje političara koji ne prepoznaju ozbiljnost situacije ili koji se ponašaju na način koji je, po mišljenju drugih, neozbiljan, bezobrazan ili nemaran.

Ovo sam procitala ali vrv sam pobrkala nesto. 😊

pogrdan ili ironičan naziv za političare, naročito u Srbiji i bivšim jugoslovenskim zemljama, koji se smatraju korumpiranim, nekompetentnim ili koji ne rade u interesu naroda. Može se koristiti za opisivanje političara koji ne prepoznaju ozbiljnost situacije ili koji se ponašaju na način koji je, po mišljenju drugih, neozbiljan, bezobrazan ili nemaran.

Ovo sam procitala ali vrv sam pobrkala nesto. 😊
Antikorupcionaška demagogija se najzad pojavila i u Srbiji, čari konceptualne politike.

—————-
Anti-Corruption Populism

Looking at countries around the world, one can see the importance of anti-corruption rhetoric in populist electoral campaigns, wrote Niklas Kossow in a report. Kossow stated that “corruption gives credence to the idea that political elites are just serving themselves and working against the people. This, in turn, strengthens the populist narrative and allows for populists to stylize themselves as the defenders of the people against the elites.

The populist message of a corrupt eliteresponsible for a system that harms the people falls then on fertile ground when corruption is perceived to be a problem in the country, according to the report. “This makes it easier to sell the message that many elected politicians do indeed work against the best interests of the people. Moreover, since corruption is also strongly linked to social inequality, it is easy for populist leaders to fit that into their narrative of a divided world where the ‘pure people’ suffer at the hands of the ‘corrupt elite’. It is thus easy for populists to use corruption as a bridge to appeal to grievances caused by social inequality,” stated the report.

Antikorupcionaška demagogija se najzad pojavila i u Srbiji, čari konceptualne politike.
zar je nije aljek vec nekoliko puta vadio iz naftalina, pa i sad opet najavio borbu protiv korupcije, jel, kada smo rekli da ona ubija?

celavi eks premijer MV rece da ih ne rusi ni 1555 zrtava, nem' veze sto ubija, i? i morao je da da ostavku
strengthens the populist narrative and allows for populists to stylize themselves as the defenders of the people against the elites.
sns sekta elitisticka zato sada osniva POKRET ZA NAROD I DRZAVU, eto kako su se odrekli i kradikala, tako ce i sns lopina koje narodu daju samo parizer i 2 jaja,a sebi vile i bazene, ... gde je djilasu vila i bazen? nema jadnik, marinika jos jadnija, jedva auto kupila dok se vasa elita i kumovi vozi u ihahaj cudima, i to napuderisani... vasi smrcu i na tv-u, dok dezinformisu

sa'ce aljek sve da posmenjuje, i napravi poikret za narod, REKONSTRUISE STO RECE DA NIJE RADJENO, aljece spasitelju vascelog srpstva :mrgreen: gade ko te daDE?

Poslednja izmena:

Back