Koja farba

Vanja145

Zainteresovan član
Poruka
405
Koju farbu za kosu bi trebalo da koristim da bi mi boja izgledala ovako, na prvoj slici je moja boja kose
imgs_touch.jpeg.jpg
maxresdefault.jpg
Screenshot_20230605-110920_Samsung Internet.jpg

Мени лепше изгледа твоја боја... Ова на другој слици има мало ту неког црвеног пигмента, љубичастог, чудно нешто
Nzm meni je moja boja dosadila iskreno nikad se nisam farbala a uvek me je privlacila tako nekakva crvenkasta ,ali ne puno, nego samo da se nazire crvenkasta ,kao na suncu ,a ovako da vise izgleda kao tamnija braon(od moje)

Ne diraj ništa lepa ti je boja kose!
Mada ni ja nisam shvatila koju boju želiš da dobiješ 🤔
Jbg bas su slicne nijanse bar tako deluje , ali zelim nesto kao braon srednje braon da vuce na crveno jedva mada nisam nasla odgovarajucu sliku meni je to u glavi bolje izgledalo hahaha
Volim ja svoju boju kose mada mi je dosadila , nikad se nisam farbala a imam 23 godine ,ni plava ni crna me nesto posebno ne privlace a ridja mi ne bi ni stajala ,pa kontam neka boja u okviru smedje

Jbg bas su slicne nijanse bar tako deluje , ali zelim nesto kao braon srednje braon da vuce na crveno jedva mada nisam nasla odgovarajucu sliku meni je to u glavi bolje izgledalo hahaha
Volim ja svoju boju kose mada mi je dosadila , nikad se nisam farbala a imam 23 godine ,ni plava ni crna me nesto posebno ne privlace a ridja mi ne bi ni stajala ,pa kontam neka boja u okviru smedje
Ništa ne diraj, imaš prelepu boju, ako želiš sjaj možeš čisto neki preliv da uradiš ili najbolje prirodne maske za kosu.
Lepa, sjajna, negovana kosa i prirodna boja je sigurno lepše od svega što se farbom može dobiti.

Nzm meni je moja boja dosadila iskreno nikad se nisam farbala a uvek me je privlacila tako nekakva crvenkasta ,ali ne puno, nego samo da se nazire crvenkasta ,kao na suncu ,a ovako da vise izgleda kao tamnija braon(od moje)
Ako se nikad nisi farbala i ako nemas sijedih,moj savjet ti je da se ne farbas dok mozes.Iskreno!
Uzivaj u toj svojoj boji i kosi dok mozes.
Farbanje je jedno veliko smaranje i plus nikad neces dobiti boju koju bas hoces.

Таква ти је моја коса... На сунцу црвенкасто рићкаста, а иначе зифт црна🤪

Boja ti prelijepa,šteta je takvu boju farbati.

Back