Koju farbu za kosu bi trebalo da koristim da bi mi boja izgledala ovako, na prvoj slici je moja boja kose
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, samo prva slika najljepša kosa.Ne diraj ništa lepa ti je boja kose!
Mada ni ja nisam shvatila koju boju želiš da dobiješ
Мени лепше изгледа твоја боја... Ова на другој слици има мало ту неког црвеног пигмента, љубичастог, чудно нештоKoju farbu za kosu bi trebalo da koristim da bi mi boja izgledala ovako, na prvoj slici je moja boja kose Pogledajte prilog 1354111 Pogledajte prilog 1354107 Pogledajte prilog 1354108
Izgledaju slicno ali ovo na drugoj i trecoj je jedna te ista kosa , samo izgpeda da je do osvetljenja, mada vise mi se svidja na drugoj slici kako izgleda ,ali prva je nekako svetlija i ne vuce na crveno ,tj kao moja boja kosePa sve su ista boja ili je do mene?
Nzm meni je moja boja dosadila iskreno nikad se nisam farbala a uvek me je privlacila tako nekakva crvenkasta ,ali ne puno, nego samo da se nazire crvenkasta ,kao na suncu ,a ovako da vise izgleda kao tamnija braon(od moje)Мени лепше изгледа твоја боја... Ова на другој слици има мало ту неког црвеног пигмента, љубичастог, чудно нешто
Jbg bas su slicne nijanse bar tako deluje , ali zelim nesto kao braon srednje braon da vuce na crveno jedva mada nisam nasla odgovarajucu sliku meni je to u glavi bolje izgledalo hahahaNe diraj ništa lepa ti je boja kose!
Mada ni ja nisam shvatila koju boju želiš da dobiješ
Ništa ne diraj, imaš prelepu boju, ako želiš sjaj možeš čisto neki preliv da uradiš ili najbolje prirodne maske za kosu.Jbg bas su slicne nijanse bar tako deluje , ali zelim nesto kao braon srednje braon da vuce na crveno jedva mada nisam nasla odgovarajucu sliku meni je to u glavi bolje izgledalo hahaha
Volim ja svoju boju kose mada mi je dosadila , nikad se nisam farbala a imam 23 godine ,ni plava ni crna me nesto posebno ne privlace a ridja mi ne bi ni stajala ,pa kontam neka boja u okviru smedje
Koju farbu za kosu bi trebalo da koristim da bi mi boja izgledala ovako, na prvoj slici je moja boja kose Pogledajte prilog 1354111 Pogledajte prilog 1354107 Pogledajte prilog 1354108
Ako se nikad nisi farbala i ako nemas sijedih,moj savjet ti je da se ne farbas dok mozes.Iskreno!Nzm meni je moja boja dosadila iskreno nikad se nisam farbala a uvek me je privlacila tako nekakva crvenkasta ,ali ne puno, nego samo da se nazire crvenkasta ,kao na suncu ,a ovako da vise izgleda kao tamnija braon(od moje)
Таква ти је моја коса... На сунцу црвенкасто рићкаста, а иначе зифт црнаNzm meni je moja boja dosadila iskreno nikad se nisam farbala a uvek me je privlacila tako nekakva crvenkasta ,ali ne puno, nego samo da se nazire crvenkasta ,kao na suncu ,a ovako da vise izgleda kao tamnija braon(od moje)
Boja ti prelijepa,šteta je takvu boju farbati.Jbg bas su slicne nijanse bar tako deluje , ali zelim nesto kao braon srednje braon da vuce na crveno jedva mada nisam nasla odgovarajucu sliku meni je to u glavi bolje izgledalo hahaha
Volim ja svoju boju kose mada mi je dosadila , nikad se nisam farbala a imam 23 godine ,ni plava ni crna me nesto posebno ne privlace a ridja mi ne bi ni stajala ,pa kontam neka boja u okviru smedje
Lepa mi je i ta mada mi ne bi verovatno stajala crnaТаква ти је моја коса... На сунцу црвенкасто рићкаста, а иначе зифт црна
Hvalaa i lici mi na tu boju koju zelimtebi treba samo promena podtona, sada imaš zlatkast a ti bi crvenkast.
ja bih za taj efekat prešla ovom farbom (Palette r4):
Pogledajte prilog 1354740