Neartikulisani007
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
dobitnika : 0
gubitnika : 7
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema borbe nema rata bez Jaser ArafataTo neka haiku poezija?
Od kad je imala drzavu....Koliko ja znam, Hrvatska je imala državu. Otkud tebi da nije?
Kakve veze ima WW2 s bilo čime?
Glupa titoisticka msntradobitnika : 0
Prva hrvatska država je nastala prije 1200 godina.Od kad je imala drzavu....
Od prve Jugoslavije.... Zahvaljujuci glupom srbinu aci
Pa urusili su je FASIGNKM I GENOCIDOM posle kojeg ih niko opro ne bi da nije bilo Tita da ih abolira i to zataska....
Vidis da je ziv i da je izrazito antisrpski , sam to vidis, a ovamo mi nesto pricas da nije bilo posledica na sve pa i na hrvate....Nitko nije krio bilo kakvu istinu o WW2. To je notorna laž, kao što je i laž da je netko čuvao zločince.
Tebi se baš vidi da nikad nisi bio u Hrvatskoj i da nemaš pojma o njoj ni o Hrvatima. Hrvatski nacionalizam je živ i zdrav i Hrvatima se živo fučka za mišljenje Srba. Daješ sebi i svojima važnost kakvu nemate.
Ne postoji.Vidis da je ziv i da je izrazito antisrpski , sam to vidis, a ovamo mi nesto pricas da nije bilo posledica na sve pa i na hrvate....
Itekako postoji zahtev da se Srbi isele iz Hrvatske....
Slažem se da je Belorusija napredna zemlja . Kad Izrael jeste u Evropi ,a evo i Dubai od skoro,što ne bi bio i Tadjikistan?Nije u Europi. Karte u ruku i uči!
Nikada nisu bili i neće biti, a sve to potvrđuje veoma bogata, junačka i plemenita istorija Srba i Srbije...
Srbi smo vojnički porazili mudžahedine i ustaše i stvorili Republiku Srpsku... Šta su to ustaše stvorile?Srbija i BiH su svakako najveci gubitnici bez ikakve dileme.
Ustašo, a šta ovde piše? U istoriji ljudske civilizacije ne postoje veći zločinci od ustaša ...Njih se je i Hitler stideo ...Tebi se baš vidi da nikad nisi bio u Hrvatskoj i da nemaš pojma o njoj ni o Hrvatima. Hrvatski nacionalizam je živ i zdrav i Hrvatima se živo fučka za mišljenje Srba. Daješ sebi i svojima važnost kakvu nemate.
To je bila nacistička tvorevina, isto kao što je to i sada ...NDH nije bila država.
mislim da ti brkaš pojmove ustaša i hrvat,To je bila nacistička tvorevina, isto kao što je to i sada ...
hrvatska je u jugoslaviiji ekonomski bila iznad čeha, slovaka, poljaka, mađara, rumunja...a pogledaj sad.Najveći dobitnik je Slovenija, Hrvatska manje, a ostali su gubitnici, veći ili manji.
Ti, očigledno je to, brkaš pojmove ko su uopšte Hrvati ...Hrvati su samo ona minorna manjina u sadašnjoj ustašiji, čiji je maternji jezik ČA-KAVŠTINA ... Svi štokvci su Srbi, koji su konvertite, preverili se u RKC ...Ustaše su najozloglašeniji nacisti, zbog zločina, naročito u jasenovcu u Jastrebarskom, tamo je bio jedan od najvećih logora za decu, koji su se stideli baš svi drugi fašisti i nacisti, a četnoci, ime su dobili po načinu ratovanja, regularna vojska Kraljevine Jugoslavije, koja se je borila protiv nacista i fašista za vreme 2. svetskog rata ...Četnik i Srbin se ne mogu izjednačavati, jer četnici, to opet naglašavam, su bili samo regularni vojnici Kraljevine Jugoslavije ..Nestankom te kraljevine nestalo je i četnika, a to što se još uvek neki šarlatani tako nazivaji, to je samo dokaz njihovog neobrazovanja ...mislim da ti brkaš pojmove ustaša i hrvat,
ustaša je isto šta i četnik, isto gov-no
a hrvat je hrvat. sad ne znam šta si ti, srbin ili četnik?
A ko je ovo streljan od HrvataUstašo, a šta ovde piše? U istoriji ljudske civilizacije ne postoje veći zločinci od ustaša ...Njih se je i Hitler stideo ...
Pogledajte prilog 1642135
Šta piše na tom istorijskom dokazu da su Hrvati zločinci, najkrvoločniji?A ko je ovo streljan od Hrvata
Ma šta je to Srbija “dobila”, ‘leba ti?Словенија је апсолутни добитник.
Сви остали су од Југославије нешто добили, нешто изгубили, неко више тамо, неко више онамо.
Србија више изгубила него што је добила, то сигурно.
Додуше, баш зато не треба да нам буде жао што је дотична Југовина преминула пре 40 година.
Ne lici vise na S.Koreju. Mozda si mlad pa si zaboravio kako su se ljudi grabili za veknu hleba u vremenu kad smo bili nebeski narod,pod vlascu onih skotova Slobe i Seselja.Ma šta je to Srbija “dobila”, ‘leba ti?
Kakve to ima veze s temom?Ne lici vise na S.Koreju. Mozda si mlad pa si zaboravio kako su se ljudi grabili za veknu hleba u vremenu kad smo bili nebeski narod,pod vlascu onih skotova Slobe i Seselja.
Pa ako si posao da si bio apsolutni slepac a sad imas da se prehranis,odes na more,ne mozes da kazes da si gubitnik. Moze da se pita ko je bolje prosao,ko je bio pametniji bolje je prosao.Kakve to ima veze s temom?