Koja drzava ex Jugoslavije je gubitnik a koja dobitnik?

Od kad je imala drzavu....
Od prve Jugoslavije.... Zahvaljujuci glupom srbinu aci

Pa urusili su je FASIGNKM I GENOCIDOM posle kojeg ih niko opro ne bi da nije bilo Tita da ih abolira i to zataska....
Prva hrvatska država je nastala prije 1200 godina. :kafa:

Zločine u WW2 nije počinio hrvatski narod, već ustaški režim. Također, u to vrijeme se vodio građanski rat među Hrvatima, u kojem su pobijedili oni Hrvati koji su bili na strani antifašista, a izgubili oni koji su bili uz naciste.

Nitko nije krio bilo kakvu istinu o WW2. To je notorna laž, kao što je i laž da je netko čuvao zločince.

Tebi se baš vidi da nikad nisi bio u Hrvatskoj i da nemaš pojma o njoj ni o Hrvatima. Hrvatski nacionalizam je živ i zdrav i Hrvatima se živo fučka za mišljenje Srba. Daješ sebi i svojima važnost kakvu nemate.
Vidis da je ziv i da je izrazito antisrpski , sam to vidis, a ovamo mi nesto pricas da nije bilo posledica na sve pa i na hrvate....
Itekako postoji zahtev da se Srbi isele iz Hrvatske....

Tebi se baš vidi da nikad nisi bio u Hrvatskoj i da nemaš pojma o njoj ni o Hrvatima. Hrvatski nacionalizam je živ i zdrav i Hrvatima se živo fučka za mišljenje Srba. Daješ sebi i svojima važnost kakvu nemate.
Ustašo, a šta ovde piše? U istoriji ljudske civilizacije ne postoje veći zločinci od ustaša ...Njih se je i Hitler stideo ...

HRVATI.jpg

mislim da ti brkaš pojmove ustaša i hrvat,

ustaša je isto šta i četnik, isto gov-no

a hrvat je hrvat. sad ne znam šta si ti, srbin ili četnik?
Ti, očigledno je to, brkaš pojmove ko su uopšte Hrvati ...Hrvati su samo ona minorna manjina u sadašnjoj ustašiji, čiji je maternji jezik ČA-KAVŠTINA ... Svi štokvci su Srbi, koji su konvertite, preverili se u RKC ...Ustaše su najozloglašeniji nacisti, zbog zločina, naročito u jasenovcu u Jastrebarskom, tamo je bio jedan od najvećih logora za decu, koji su se stideli baš svi drugi fašisti i nacisti, a četnoci, ime su dobili po načinu ratovanja, regularna vojska Kraljevine Jugoslavije, koja se je borila protiv nacista i fašista za vreme 2. svetskog rata ...Četnik i Srbin se ne mogu izjednačavati, jer četnici, to opet naglašavam, su bili samo regularni vojnici Kraljevine Jugoslavije ..Nestankom te kraljevine nestalo je i četnika, a to što se još uvek neki šarlatani tako nazivaji, to je samo dokaz njihovog neobrazovanja ...

Словенија је апсолутни добитник.

Сви остали су од Југославије нешто добили, нешто изгубили, неко више тамо, неко више онамо.

Србија више изгубила него што је добила, то сигурно.

Додуше, баш зато не треба да нам буде жао што је дотична Југовина преминула пре 40 година.

Словенија је апсолутни добитник.

Сви остали су од Југославије нешто добили, нешто изгубили, неко више тамо, неко више онамо.

Србија више изгубила него што је добила, то сигурно.

Додуше, баш зато не треба да нам буде жао што је дотична Југовина преминула пре 40 година.
Ma šta je to Srbija “dobila”, ‘leba ti?

Back