purpurna magla
Iskusan
- Poruka
- 5.738
Nemam iskustva sa programiranjem , ali zeleo bih da ga naucim.Sa kojim jezikom bi trebalo da pocnem prvo ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Snowblind:Pascal
/I/I@Ī@:Nemam iskustva sa programiranjem , ali zeleo bih da ga naucim.Sa kojim jezikom bi trebalo da pocnem prvo ?
slazem se , engleski , pa moze francuski, mislim paskal , a a ko neces put kroz istoriju ( basic, paskal, c) , moze direktno c,c++,java,c#SALE83:PRVO ENGLESKI!!! hehePa onda sve daljeeeeeeeee!!
Zaobidji ga u sirokom luku, i uzmi nesto mnogo mocnije tipa c/c++, a bez MSDN nemoj ni da pomisljas da radis neke naprednije stvari.BGD-Platform:Ja bih ti preporucio "Visual Basic i nabavi komplet sa MSDN bibliotekom koji ide uz taj program,.
E upravo bih mu odmogao da sam mu preporucio VB, nije to to, moze se navici, kao sto su mnogi uradili, pa pocnu da hvale VB, te kako on moze sve sto i c/c++ tj. generalno nece da se bace na c/c++ jer im je nakon VB-a on mnogo tezak.BGD-Platform:Pomozi mu nemoj da mu odmazes.