Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Koga više volite, majku ili oca. Probajte samo bez odgovora koji daju deca "Podjednako"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lele.Nijedno.
Čudnovato.Кеву. Ћале хвала Богу мртав одавно.
Najsss.Mamu
Pokojna je već 18 godina
Prilično mlada je otišla
Sa tatom uspevam da nađem neki zajednički jezik i mislim da smo u dobrim odnosima
Od mame sam dobio ljubav i puno darova koje tek sad razumem
Зашто не може подједнако?Шта ако је стварно тако?Koga više volite, majku ili oca. Probajte samo bez odgovora koji daju deca "Podjednako"
Tako nešto ne postoji.Зашто не може подједнако?Шта ако је стварно тако?
Isto.Mamu, oca sam izgubila kad mi je bilo 8 godina. Majka mi je sve na svijetu![]()
Ако баш морам да бирам,рекао бих мајку.Али не слажем се с твојим ставом.Tako nešto ne postoji.
Подржавам Вас,да не мислите да Вам се стално смејем.Majku.
Kad bih krenuo da objašnjavam zašto temi ne bi bilo kraja.
Podržavam ali nekad je svađa bitnija od detetove sreće. Kontam da neki roditelji to ne vide kao grešku.Volite roditelje dok su zivi i objasnite im da ne trace zivot na svadje
Upala je u takvo drustvo ,umerenost u svemu je velika vrlina.Staru, iako je u zadnjih godinu dana zahvaljujuci sestrama i kumi koja je usput najbolja prijateljica totalno prosvikala i postala hiperbogomoljka.
Bas sam je nedavno najurio i rekao da ako misli dolaziti s pricama o andjelima i sotonistima, da ni ne dolazi.
Kada se opet urazumi i krene drogirati, neka se javi.
Vjeruj, ali drzi za sebe.
Takodje ,deda mi je najbolji od svih !
TakodjeNijedno.
Tatu. Za njega sam više vezana.Koga više volite, majku ili oca. Probajte samo bez odgovora koji daju deca "Podjednako"
Ništa lepše nego otac-ćerka kada su u super odnosu. Svaki otac je zaštitnik svojoj ćerki (pod uslovom da je normalan)Tatu. Za njega sam više vezana.