Koga više volite

Kojeg roditelja više volite

• Mama

glasova: 9 45,0%
  • Tata

glasova: 4 20,0%
  • Nijedno

glasova: 7 35,0%
  • Siroče sam

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    20
Tako nešto ne postoji.
Ако баш морам да бирам,рекао бих мајку.Али не слажем се с твојим ставом.

Majku.
Kad bih krenuo da objašnjavam zašto temi ne bi bilo kraja.
Подржавам Вас,да не мислите да Вам се стално смејем.

Staru, iako je u zadnjih godinu dana zahvaljujuci sestrama i kumi koja je usput najbolja prijateljica totalno prosvikala i postala hiperbogomoljka.
Bas sam je nedavno najurio i rekao da ako misli dolaziti s pricama o andjelima i sotonistima, da ni ne dolazi.
Kada se opet urazumi i krene drogirati, neka se javi.
Vjeruj, ali drzi za sebe.

Za oca ne znam šta da kažem jednostavno.
Nervira me kroz sitnice, to je čovek koji pokušava da kontroliše svaki aspekt mog života, do te mere da se raspravljamo da li i kako perem uši na primer. Da ne krećem sa bitnim životnim pitanjima.
I ustanju je satima i danima da me ubeđuje.
Nisam bio problematično dete ali mi nikad ne veruje. To ide do te mere da pokušava da me ubedi da nemamo alko test na poslu iako nema pojma gde se firma nalazi niti je čuo za nju. Kad mu kažem da ima on kaže da to nije tako. I to ide u nedogled, uvek mi nameće svoje mišljenje za stvari sa kojima nema dodirnih tačaka, jednostavno pravi idiota od mene i to je jako ponižavajuće.
Kako prolaze godine vraćam film i po pitanju nekih bitnih životnih stvari i shvatam da mi nikad nije značajno pomogao, čak i u bolesti je uspevao da mi nabije osećaj krivice zato što sam bolestan.
Još jedan primer, imao sam udes na Brankovom mostu, kad sam ga zvao da mu javim počeo je viče na mene, kako, zašto i zašto sam išao baš preko mosta, nije pitao da li smo majka i ja dobro. Nakon toga nam je došao procenitelj zbog štete na autu i objasnio sledeće korake na šta je on mene ubeđivao da to ne ide tako i da moram da radim kako on kaže a ne stručno lice. Mnogo mi je otežao u toj situaciji jer sam bio započeo vezu sa nekom devojkom i auto mi je bio preko potreban.
To su samo neki primeri, kroz život sam imao problema sa njim u svakoj situaciji.
Izvinjavam se na dugačkom postu, izneo sam neke lične stvari ali morao sam malo da olakšam dušu.

Vrlo je nezgodno ako se "dete" ne osamostali nakon faksa. Matori će uvek gledati da kontrolišu svaki aspekt nečijeg života i uvek će smatrati da su u pravu jer navodno će dete uvek kaskati godinama za njima.
Zato je raj osamostaliti se na vreme i voditi svoj život, po svojim pravilima. Bar nećeš dobbiti kompleks niže vrednosti.

Staru, iako je u zadnjih godinu dana zahvaljujuci sestrama i kumi koja je usput najbolja prijateljica totalno prosvikala i postala hiperbogomoljka.
Bas sam je nedavno najurio i rekao da ako misli dolaziti s pricama o andjelima i sotonistima, da ni ne dolazi.
Kada se opet urazumi i krene drogirati, neka se javi.
Vjeruj, ali drzi za sebe.
Upala je u takvo drustvo ,umerenost u svemu je velika vrlina.

Takodje ,deda mi je najbolji od svih !

Takodje

Back