Koga treba spijunirati i pratiti?

stateaman

Početnik
Poruka
19
Prirodno i normalno jeste da sa prate i spijuniraju osobe koje su poznate i popularne, to jeste osobe koje se cesto pojavljuju na TV-u ili internetu (medijske licnosti), takve osobe su same sebi krive sto ih ljudi prate i spijuniraju, jer na sebe privlace paznju svojim govorom, ili glasom ili glumom itd....

Bezobrazluk i vrhunac loseg odgoja jeste da se spijunaraju i prate osobe koje nisu poznate i popularne, osobe koje nisu medijske licnosti.

Kako pobjediti lose odgojene spijune ?

Ako skontamo nekog ko spijunira i prati osobe koje nisu medijske licnosti, onda treba da osobe koje su spijunirane prate one koje su ih spijunirali u mjestima gdje ce zivjeti.

Primjer radi lakseg shvatanja, govori jedna osoba :"pratio i spijunirao me Ivan 5 godina, ja sam njega skuzio sta radi, saceko da vidim u koju zemlju ce otici da zivi i ja onda zanjim u tu zemlju otisao da zivim, ne u isti grad nego samo u istu drzavu, sa ciljem da me ne skonta. Nije me mogao tek tako spijunirati, ja sam to shvatio skuzio da ce negdje iseliti i onda sam otisao za njim."

Back