gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
sad meni se jer sam talenat
cesto desava da nailazim na ljude koji su shano dusu,i to ne mislim ono klasicno srpsko
,nego bukvalno vidis da je polulud(mozda pobegao iz laze,il ko zna odakle) prica sa sobom,stvarno mu nesto fali tj neka teza verzija psihickog bolesnika...sad u normalnim zemljama mislim da bi trebalo da se zove ili hitna ili policija,al uglavnom hitna...mene zanima da li je tako i ovde, posto je kod nas raspad sistem,dal ce oni ako ih ja pozovem da me oteraju u 3 lepe,reci da oni nisu zaduzeni za ta pitanja i slicno...?tj koga ja da pozovem ako vidim takvog nekog kome ocigledno treba hospitalizacija ili bar da se vrati pod nadzor u dom(ako ga ima)?
meni se recimo desilo ovo:u tramvaju kod zeleznicke riba pita kako da dodje do laze(objasnishe joj potom),ona izlazi i gubi se po stanici,vidis da joj nesto fali nosi papuce,nesto pocepano,mislim nije mi delovala opasno,al mi je bilo zao posle sto je nisam odvela do laze(to je blizu kod kbc)i sl.jer taj dan nisam imala obaveze...ovo je recimo primer blage osobe,al ima i gorih slucajeva,gde naravno ne bih ugrozavala svoje zdravlje i ne bih se upustala u konverzaciju sa doticnim osobama,al bih pozvala nekog...

meni se recimo desilo ovo:u tramvaju kod zeleznicke riba pita kako da dodje do laze(objasnishe joj potom),ona izlazi i gubi se po stanici,vidis da joj nesto fali nosi papuce,nesto pocepano,mislim nije mi delovala opasno,al mi je bilo zao posle sto je nisam odvela do laze(to je blizu kod kbc)i sl.jer taj dan nisam imala obaveze...ovo je recimo primer blage osobe,al ima i gorih slucajeva,gde naravno ne bih ugrozavala svoje zdravlje i ne bih se upustala u konverzaciju sa doticnim osobama,al bih pozvala nekog...