Koga podrzavaju Srbi u ratu Izraela i Irana?

Koga podrzavate u ratu

• Izrael/SAD

glasova: 24 24,7%
  • Iran

glasova: 33 34,0%
  • Samo Vucic bajo

glasova: 9 9,3%
  • Ni jedne ni druge

glasova: 37 38,1%

• Ukupno glasova
    97
To što kažeš ima smisla, jedino što ja to nisam radio, "poredio X sa Y".

Nikakvim poređenjima se nisam bavio, da budem precizniji.

Podržavam svakoga ko eliminiše ove koji ne daju ženama da polažu vozački.

У праву си погрешно сам се изразио, ти си ”подржао”, а не ”поредио”.
Указао сам ти да су ти које подржаваш, убили 160 девојчица у основној школи у Ирану.
Не схватам баш најбоље како ће им то помоћи да полажу возачки? :think:

1000007144.jpg

Izraelski.Ne znam koja bi bila korist od iranskog uspjeha?
Podrška islamizaciji BiH?
Velika podrska gospodinu Miloradu Dodiku i njegovoj podrsci izraelskog i americkog rezima, u borbi protiv fasista iz Revolucionarne Garde :heart:

Opozicija u Srbiji koja daje podrsku Hamasu, Hezbolahu i Revolucionarnoj Gardi je dno dna za Srbiju. Mene je sramota i da ih slusam o tome, transfer blama dobijem.

Ziveo Mile.

Velika podrska gospodinu Miloradu Dodiku i njegovoj podrsci izraelskog i americkog rezima, u borbi protiv fasista iz Revolucionarne Garde :heart:

Opozicija u Srbiji koja daje podrsku Hamasu, Hezbolahu i Revolucionarnoj Gardi je dno dna za Srbiju. Mene je sramota i da ih slusam o tome, transfer blama dobijem.

Ziveo Mile.
Najvažnije je da Izrael i SAD uzvrate ljubav na način kako Milorad očekuje. :ok:

Ziveo Mile.
Znao sam da si pravi Srbin.
images (4).jpeg

Poslednja izmena:
Saudi Arabija. Logično da šiitski Iran u kojem narod nema leba da jede neće da finansira izgradnju sunitskih džamija po Bosni.
Debelu lovu su ulozili u Bosnu

"
Vlada u Teheranu, Turska i još neke zemlje slale oružje bosanskim muslimanima tokom rata, tvrdi bivši zvaničnik Unprofora
HAG - Kršili embargo.
Iran, Turska i još neke zemlje snabdevale su oružjem muslimane tokom rata u BiH, izjavio je bivši zvaničnik Unprofora Dejvid Harland juče na suđenju bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću (69) pred Haškim tribunalom. On je istakao da je Unprofor sve vreme znao za to, ali da nije imao mandat da to spreči."

Da podrzim one koji podrzavaju muslimane u Bosni?
Ne.

Necu ni one druge ako ti je lakse.
Правду, слободу. Срби су сами по себи слободарски народ и сасвим је природно да имају ту потребу да стану на страну слабијег, заштите жртву, што у овом случају Иран свакако јесте.
Saudi Arabija. Logično da šiitski Iran u kojem narod nema leba da jede neće da finansira izgradnju sunitskih džamija po Bosni.
Ajatolah devedesetih…

Ziveo Mile.
sto onda ne odes malo u tu srpsku zemlju i nauzivas se ponosito.

Dace mu neke pare i poslove, sigurno.

Nasi izraelski i americki prijatelji uvek dovode kapital i radna mesta.
ni to ne znas...nece dobiti nista...on samo kao sluga odradjuje ono sto mu je ucinjeno saglasjem rusije i usa da mu ne blokiraju opljackano.

a za sta ce ga iskoristiti, to samo oni znaju. zabole njih za litijum sto ga zrikavi nudi da raskopaju srpsku i to bez ikakvog ovlascenja.

Debelu lovu su ulozili u Bosnu

"
Vlada u Teheranu, Turska i još neke zemlje slale oružje bosanskim muslimanima tokom rata, tvrdi bivši zvaničnik Unprofora
HAG - Kršili embargo.
Iran, Turska i još neke zemlje snabdevale su oružjem muslimane tokom rata u BiH, izjavio je bivši zvaničnik Unprofora Dejvid Harland juče na suđenju bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću (69) pred Haškim tribunalom. On je istakao da je Unprofor sve vreme znao za to, ali da nije imao mandat da to spreči."
Kolega, diskutuješ sa patriotom iz istočnog susedstva…

Back