krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 28.274
Bas podijeljeni glasaci na forumu. Kao i svaki nas posao.
Pa ne misliš valjda da sa najgorima treba da delimo mišljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas podijeljeni glasaci na forumu. Kao i svaki nas posao.
To što kažeš ima smisla, jedino što ja to nisam radio, "poredio X sa Y".
Nikakvim poređenjima se nisam bavio, da budem precizniji.
Podržavam svakoga ko eliminiše ove koji ne daju ženama da polažu vozački.

Ko finansira zidanje dzamija?Ma jako ih podržavaju. Poslao im Iran 10 pištolja i 20 pušaka '93. A i uostalom taj rat je bio pre 30 godina. Koga više boli uvo šta je bilo ranije?
a koja korist od izraelskog?Izraelski.Ne znam koja bi bila korist od iranskog uspjeha?
Podrška islamizaciji BiH?
Znači tamo negde dalekooo, nekako mi to naivno mnogo . Ne odgovori za bogove, kako se svedoše na jednog. Preci su nam bili pagani naravnoто има везе са правом а никакве везе са правдом. само у божијим рукама је правда.
Velika podrska gospodinu Miloradu Dodiku i njegovoj podrsci izraelskog i americkog rezima, u borbi protiv fasista iz Revolucionarne GardeIzraelski.Ne znam koja bi bila korist od iranskog uspjeha?
Podrška islamizaciji BiH?
Najvažnije je da Izrael i SAD uzvrate ljubav na način kako Milorad očekuje.Velika podrska gospodinu Miloradu Dodiku i njegovoj podrsci izraelskog i americkog rezima, u borbi protiv fasista iz Revolucionarne Garde
Opozicija u Srbiji koja daje podrsku Hamasu, Hezbolahu i Revolucionarnoj Gardi je dno dna za Srbiju. Mene je sramota i da ih slusam o tome, transfer blama dobijem.
Ziveo Mile.

Dace mu neke pare i poslove, sigurno.Najvažnije je da Izrael i SAD uzvrate ljubav na način kako Milorad očekuje.![]()
Znao sam da si pravi Srbin.Velika podrska gospodinu Miloradu Dodiku i njegovoj podrsci izraelskog i americkog rezima, u borbi protiv fasista iz Revolucionarne Garde
Opozicija u Srbiji koja daje podrsku Hamasu, Hezbolahu i Revolucionarnoj Gardi je dno dna za Srbiju. Mene je sramota i da ih slusam o tome, transfer blama dobijem.
Ziveo Mile.
Saudi Arabija. Logično da šiitski Iran u kojem narod nema leba da jede neće da finansira izgradnju sunitskih džamija po Bosni.Ko finansira zidanje dzamija?
Zasto Sarajevo zovu "mali Teheran"?
Debelu lovu su ulozili u BosnuSaudi Arabija. Logično da šiitski Iran u kojem narod nema leba da jede neće da finansira izgradnju sunitskih džamija po Bosni.
Zašto bi Vučić bio za Iran? Dva njegova ministra su Jevreji. Srbija je najveći jevrejski partner u Evropi. Oružje iz Srbije roka decu u Gazi.
Glavno da je Bugarska uvek na pravoj strani…Oces da bukiras kartu da pomognes braći na BI? E Židoljube, Židoljube...
Pozdravio vas Erdogan, kaže ako vi ne znate zbog čega on zna.
Da podrzim one koji podrzavaju muslimane u Bosni?
Ne.
Necu ni one druge ako ti je lakse.
Правду, слободу. Срби су сами по себи слободарски народ и сасвим је природно да имају ту потребу да стану на страну слабијег, заштите жртву, што у овом случају Иран свакако јесте.
Ajatolah devedesetih…Saudi Arabija. Logično da šiitski Iran u kojem narod nema leba da jede neće da finansira izgradnju sunitskih džamija po Bosni.
sto onda ne odes malo u tu srpsku zemlju i nauzivas se ponosito.Velika podrska gospodinu Miloradu Dodiku i njegovoj podrsci izraelskog i americkog rezima, u borbi protiv fasista iz Revolucionarne Garde
Ziveo Mile.
ni to ne znas...nece dobiti nista...on samo kao sluga odradjuje ono sto mu je ucinjeno saglasjem rusije i usa da mu ne blokiraju opljackano.Dace mu neke pare i poslove, sigurno.
Nasi izraelski i americki prijatelji uvek dovode kapital i radna mesta.
Kolega, diskutuješ sa patriotom iz istočnog susedstva…Debelu lovu su ulozili u Bosnu
"
Vlada u Teheranu, Turska i još neke zemlje slale oružje bosanskim muslimanima tokom rata, tvrdi bivši zvaničnik Unprofora
HAG - Kršili embargo.
Iran, Turska i još neke zemlje snabdevale su oružjem muslimane tokom rata u BiH, izjavio je bivši zvaničnik Unprofora Dejvid Harland juče na suđenju bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću (69) pred Haškim tribunalom. On je istakao da je Unprofor sve vreme znao za to, ali da nije imao mandat da to spreči."
Ajatolah o Aliji…sto onda ne odes malo u tu srpsku zemlju i nauzivas se ponosito.