Koga podrzavaju Srbi u ratu Izraela i Irana?

Koga podrzavate u ratu

• Izrael/SAD

glasova: 23 26,1%
  • Iran

glasova: 29 33,0%
  • Samo Vucic bajo

glasova: 9 10,2%
  • Ni jedne ni druge

glasova: 33 37,5%

• Ukupno glasova
    88
LEdeni je ok lik ali me iznenadio da stvarno misli da su nam cionisti neki prijatelji, pa onomad priznase laznu drzavu kosovo o cemu pricamo onda.....i tad iako su slali neku pomoc bila je i drugacija Vlada , rezim se menja, Jicaka su ubili....
После година и година оклевања, признали су лажну државу захваљујући споразуму који је Вучић потписао у Вашингтону на хоклици код Трампа?

За узврат, Вучић се обавезао да амбасаду пресели у Јерусалим.

Само што ми свој део договора нисмо испунили.

После година и година оклевања, признали су лажну државу захваљујући споразуму који је Вучић потписао у Вашингтону на хоклици код Трампа?

За узврат, Вучић се обавезао да амбасаду пресели у Јерусалим.

Само што ми свој део договора нисмо испунили.
Oklevanja zbog Gaze ne zbog nas samih i nakon toga su napali GAzu mucki i krvnicki iz sve snage.

Da, ali ja njih ne racunam u Srbe, oni su vec otvoreni izdajnici, a vi se busate u prsa stalno da jeste, i najvise
😁
Шта, бусамо се у прса да смо издајници?
I hajde da ne pravimo prepirke iz svadju zbog nekoliko provokatora pa i politicara, osim ako ne zelis i sam da im se pridruzis?
Коме да се придружим, онима у чију одбрану ти устајеш и мене нападаш?
Баш духовито.

😁
Шта, бусамо се у прса да смо издајници?

Коме да се придружим, онима у чију одбрану ти устајеш и мене нападаш?
Баш духовито.
Nemoj da pisemo price "tralala". Skoncentrisi se sta sam ti napisala, i jasno je da sam mislila na mozda jednog ili dvojicu (na forumu). I na Dodika povodom zadnjeg obracanja, neshvatljivog, ali i drugih njegovih gresaka.

A da delite morlane lekcije o srpstvu, to da, ne samo vi, nego i Crmogorci i svi Srbi van Srbije, pa onda biste trebali da najvise pazite s kim se druzite jer sam primetila da ste podlozni manipulacijama, naivni i lakoverni (vi koji ste obican narod).

Тешко бих се сложио, нешто не примјећујем да је такав наратив по питању Косова доминирајући у Србији. Да ли сте ви и у коликој мјери спремни на одрицања и жртве зарад Косова, реално мислим не много.
Ево погледај шта о томе мисле твоји земљаци на које сам ти указивао прије годину, двије, а ти си мене заузврат најстрашније напала како ја прекодринац грађанин друге државе немам право и не могу да критикујем твоје земљаке. Сад кажеш да је Косово највећа светиња српског народа и да ти је важније од Српске, и да и нама треба да буде важније од Српске, па запитај се да ли је теби важније од остатка Србије, да ли би ти ставила Косово испред остатка Србије, испред свог града, чисто сумњам. Из тог разлога не можеш ни нама да намећеш такав императив, поготово што знамо какав је однос Србије био према нама 94, 95-те. Нама је Српска такође светиња, натопљена је крвљу наших предака кроз вијекове.
На крају, слажем се да је Косово наш највећи симбол, али мени су тренутно веће светиње Војводина, Шумадија, Јужна Србија, Српска, Црна Гора, јер ту живи наш народ, а док је народа живјеће и симбол, без њега неће.

Опет претерујеш и кукњавиш

Докле више та твоја курчења и предимензионирања

Kako vas bre nije sramota da izmišljate ovakve gnusne laži? Niti mu je majka bila Srpkinja jer u tom slučaju ne bi bio smatran Jevrejinom jer Jevrejin može biti Jevrejin samo ako mu je majka Jevrejka (otac nije važan), niti su izraelski piloti govorili srpski. Ovakve nebuloze samo doprinose da se svi odreda smeju Srbima.
Пријатељу ти да имаш мало мозга ћутао би па би неки мислили да си можда паметан овако си проговорио и разбио све њихове предрасуде.

Прочитај интервију који је радио Београду дао Хаим Бар Леви и човек 5 минута прича о томе и зашто и када и ко је разговарао на српском а ко је користио само поједине речи као знак промене тока операција.
Иначе мајка израелског војсковође за које лупеташ дебилне глупости звала се Златица и била је из Сарајева.

Nemoj da pisemo price "tralala". Skoncentrisi se sta sam ti napisala, i jasno je da sam mislila na mozda jednog ili dvojicu (na forumu). I na Dodika povodom zadnjeg obracanja, neshvatljivog, ali i drugih njegovih gresaka.

A da delite morlane lekcije o srpstvu, to da, ne samo vi, nego i Crmogorci i svi Srbi van Srbije, pa onda biste trebali da najvise pazite s kim se druzite jer sam primetila da ste podlozni manipulacijama, naivni i lakoverni (vi koji ste obican narod).
Важи, Дрину нико не исправи.😉

Iran, podrazumeva se.
I tebi sam našao stajling kao koleginici izBosne za proleće, leto, jesen i zimu do kraja života. Bićeš glavna gospođica Južne pruge i Bog da te vidi. Pardon, Alah.

1772526582878.jpeg

Back