Тешко бих се сложио, нешто не примјећујем да је такав наратив по питању Косова доминирајући у Србији. Да ли сте ви и у коликој мјери спремни на одрицања и жртве зарад Косова, реално мислим не много.
Ево погледај шта о томе мисле твоји земљаци на које сам ти указивао прије годину, двије, а ти си мене заузврат најстрашније напала како ја прекодринац грађанин друге државе немам право и не могу да критикујем твоје земљаке. Сад кажеш да је Косово највећа светиња српског народа и да ти је важније од Српске, и да и нама треба да буде важније од Српске, па запитај се да ли је теби важније од остатка Србије, да ли би ти ставила Косово испред остатка Србије, испред свог града, чисто сумњам. Из тог разлога не можеш ни нама да намећеш такав императив, поготово што знамо какав је однос Србије био према нама 94, 95-те. Нама је Српска такође светиња, натопљена је крвљу наших предака кроз вијекове.
На крају, слажем се да је Косово наш највећи симбол, али мени су тренутно веће светиње Војводина, Шумадија, Јужна Србија, Српска, Црна Гора, јер ту живи наш народ, а док је народа живјеће и симбол, без њега неће.