AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.674
AntunTun:
Goscica:Sto se tematike tice, licno mi se ne dopada, previse mrachno za moj ukus, sorry! Crtacki - ok.U tom duhu mi je mnoooogo kvalitetnije i lepse http://www.worldoffroud.com/
Iskrena da budem text nisam uopste citala, mislila sam obzirom da je ovo LU da ti prvenstveno ciljas na vizuelni sadrzaj.Mozda paralela sa world of Froud nije najbolja, ali mi je slicnost mozda sto su i jedni i drugi likovi ilustrativnog karaktera, nastali iz literarnih formi i kao takvi oni su predstavnici jednog imaginarnog sveta.Mozda se ovo vise odnosi na vile i vilenjake, patuljke, dzinove i ostala cudna bica koja korene vuku iz narodnih predanja i legendi, folklornog miljea i sl...i sad kad bolje razmislim u pravu si ti - nisu u slicnom duhu....AntunTun:bio sam na sajtu...al ne kontam shto je to u tom duhu?...mislim vile??...prochitaj neki pext pre slike...stavove i priche lika koji crta...ok objashnjenje slika...i meni se slike kao slike ne dopadaju previshe...al autor je ima neke mnogo dobre stavove...bolje da je pisac...
AntunTun:the poenta je u textu...koji vetjina nije chitala...tj pozadina i objashnjenje slika...e da...astrodita ne lupetaj