koga biste

Zamisli ovo:
Probudis se u sred noci u vrisku... Znoj lipti iz svake pore na tvom telu... Kapiras- yebuote, sta sad!?! Brzo zaviris u stek ispod duseka- "Dobro je... Prangija je na mestu..." Vadis! Repetiras! Nece se oni tebe docepati! Neka slome vrata, ti si spreman! Onda ti kroz glavu sevne: "Sta da ih cekam, bre!?! Da budem ckapi, A!?!?" Zaleces se prema vratima *BUM* *TRAS* *BUM* *BUM* (neeemooooj...) *BUM*(sta nemoj, bre!?!) *BUM* *BUM* ~skljoc~skljoc~

Dim lagano izlazi iz pregrejane cevi i puni ti nozdrve oporim mirisom baruta... Ove veceri si miran... Ali, sta kad dodju ponovo...?

e super je tema!!!
Ovako da krene Ubila bih: Suzanu LJ (kucka teska), Andreu, Anu, Bojana V, Pintera, Borisa Saulica, Mirdzu,ponekad Branka i ponekad mamu, brata obavezno,Emila ,.... i sve one kretene koji mi se foliraju da nemaju osecanja i koji misle da ako si u vezi da moras da igras po nekim pravilima i nekakvim glupim strategijama....

uglavnom javne lichnosti i bezlichne frikove koje sretjem...mozhda drinja...sveshtenike sve od reda...pobio bi sve...

momci isterajte top...da sebi ubijemo neke ljude...jiha...

sve ljude s onim maxiofacialnim grch osmehom...onako iskezhene i prazne...

pobio bih masu ljude...krv bi tekla ulicama...slivala se niz stepenice...sve bi bilo oqpano krvlju...crveno zlato do kolena...toplo i lepljivo...

ne verujem da bih ikoga ubio, ali recimo čija smrt me ne bi rastužila, naprotiv...

Bogoljub Karić
Željko Mitrović
Mark Čepmen
Slobodan Milošević
Lepa Brena
Ceca Ražnjatović
Titovi generali (oni preživeli fosili)
Miroslav Mišković - delta lopov
celokupna Al Qaeda
Bil Klinton
Ričard Holbruk
Vojislav Šešelj
Žak Širak
Ratko Mladić
Ante Gotovina
Majkl Mur
Ramuš Haradinaj
Ognjen Amidžić - heh, kako je mali u svemu ovome
Bora Drljača
ustvari, ceo glupi Grand i ceo ''Pink''
Čarls Menson
Kortni Lav
svi iz organizacije ''Obraz''
Edi Van Halen

i još mnogo mnogo....

prilično je nabacano jer su mi usput osobe padale na pamet....

Paaaaaaaaaaa........ubila ne bih verovatno nikog....Ali bacila na teshke muke mnoge........
Prvo doskora jako dobru drugaricu,koja stalno ima onaj namontirani osmeh (i kad place)........
Pa onda sve one likove kojima je potrebno da se ubiju od alkohola da bi startovali nekog,a kad su trezni e onda su manji od makova zrna.......
Skoro citav tracarski komsiluk....
.....................

?:
ubili, da mozhete

pa pozelela sam to - jednom dvaput u zivotu. neke osobe su mi se u odredjenim zivotnim periodima bas krvi napile. ali, sad ovako razmisljajuci verovatno nikoga. grizla bi me savest. mozda jedino nekoga ko bi me fizicki povredio, povredio ili ubio nekog clana prodice, ili vrlo bliskog prijatelja...ili u samoodbrani - tu ne bih oklevala.. :?

nikog svi ce i tako pre ili kasnije da umru aj a zbog toga da idem u pakao a on ou raj !!!??
a ne..
ostavljam mu vremena da napravi jos neki smrtni greh

Arnold_Layne:
ne verujem da bih ikoga ubio, ali recimo čija smrt me ne bi rastužila, naprotiv...

Željko Mitrović
Lepa Brena
Ceca Ražnjatović
celokupna Al Qaeda
Bil Klinton
Ognjen Amidžić - heh, kako je mali u svemu ovome
Bora Drljača
ustvari, ceo glupi Grand i ceo ''Pink''

daaa

Arnold_Layne:
Naravno :evil:!

Arnold_Layne:
:evil:

Arnold_Layne:

Daaaaa! :evil:

Dodala bih josh par osoba iz moje okoline...
zatim,
Djule Van Gogh
cjelokupna postava Bijelog dugmeta
sve one MTV ~heavy pop~ izvodjache koji smatraju sebe velikim rockerima/pankerima/...

ima ih josh ali ih se ne mogu svih trenutno sjetiti...

Back