Koga biste....

zvanična molba samouke upućena krisniku oljamol

nemoj sada da me teraš da ti se šlihtam i mic mac i cvrc...imam sastanak još malo, a ovo mi je od vitalne važnosti za srećnu i bezbrižnu budućnost:
-kao što sam već rekla, jednoga lepog dana, počeću da rađam male Betmene
-možda mi se nešto desi i ti tada postaješ Gospođa Shishmish (jel stvarno nisi gledala onaj film , kada bolesna žena, traži svom mužu ženu, koja će da ga čuva, kada ona ode u raj?)
-malim će Betmenima, pošto će se razlikovati od ostale dece (zbog krila itd.) biti teško da nađu prijatelje ( a moraće da se naviknu i na tebe, ko na novu mamu), tako da nam je robin neophodan, da im da podršku, kao stariji, pametni i odgovorni brat
- još jedna činjenica, robin je duhovit i bez dlake na jeziku (to sam uvek volela - a i ti si takva)
i zato nemoj da me zezaš nego se lepo pomiri sa robinom i...to je to!
šta ima lepše od crnog humora?

A da se stvarno pomirite, idete mi vec na ovaj moj banatski model...a volim vas, moglo bi da dodje do seksa ako nastavite...

ajd samo ga jos vise pali....i ovako bi mi stavio
MSN-bomb-003.png
u gace....:hahaha:

Olja, nista ne oprastaj, udri iz svih oružja!

Neće tebe jedan sporedni lik iz filma da proziva i da tera svoje do kraja, kao da njegova mora da bude poslednja!

:)
Samo te slušam?
Hoćeš ti onda da mi čuvaš i vaspitavaš male Betmene?
prvo-šta ti znaš o Betmenima, drugo robin nije sporedni lik, treće -ja imam ozbiljan problem, a ti mi se tu izmotavaš

Aman vise ljudi, poslacu coveka u BL da Robina vodi u zivot, evo preksutra krece, inace zivi u Robinovom komsiluku, ja ne znam sta bi drugo, platicu im ja cugu, a za ostalo nek se snadju, puna BL besnih riba...:)

Размишљам како да одговорим на ову тему...
Да нешто кажем, а да не кажем...

Има једна формуашица коју бих запросио.
Мислим да би добра фора била рецимо:
"Хоћеш папар?"
"Не."
"А хоћеш ли да се удаш за мене?"
Иначе, Парку бих просио...

Poslednja izmena:

Back