koooooooga 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bejbica:Steffana bi drugog :-)
a ja nevaljalim bebama otimam flasice sa mlekom i onda ih punim sa necim drugim.. hehehe 
Ma iddddddddddddddi 8-)Steffan:hehehehe ti si jedna nevaljala bebica..a ja nevaljalim bebama otimam flasice sa mlekom i onda ih punim sa necim drugim.. hehehe
![]()
Zena s greskom:A ja bih jednu zadrzala, ali necu da kazem koju! ;-)

Suzy:haha...ova ti je dobra.....pa samo ti i on?jel'? ;-)

pa....bar se nas dve razumemo....;-)Zena s greskom:Jeeeeeeeeeeeeeee Suzy, kako si me lako prochitala...... ;-)

Steffan:I ja vas razumem, samo sto sam suvise fin da pricam o tim stvarima..
ma.. iskreno, ja bih najradije sebe prvo izbacio.. ali ne mogu.. ne mogu..![]()
batka_mija:ovako, redom:
oximoron, spookygirl, shinoda, elvin, banegad2004, peruzzi, loop, antun tun, whitenicky, suzy, mcmillan, steffan, lilu, neverovatan, bejbica, zena s' greskom, tommy gun.
jedino ne bi' odma' izbacio evu, posto mi je gotivna po malo. nju bi' izbacio kasnije...![]()
oximoron, spookygirl, shinoda, elvin, banegad2004, peruzzi, loop, antun tun, whitenicky, suzy, mcmillan, steffan, lilu, neverovatan, bejbica, zena s' greskom, tommy gun.
jedino ne bi' odma' izbacio evu, posto mi je gotivna po malo. nju bi' izbacio kasnije...![]()
Suzy:ti bas zelis linc??????
ok....no problemo....;-)
cebovanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
batka_mija:linc??!! zar u zemlji Srbiji? ljudi, pa gde je tu tolerancija, razumevanje, sloboda govora i izrazavanja...? eto kakva si... ne sme covek nista ni da kaze, odma' linc... eeeee...
Eeee pile moje!batka_mija:ovako, redom:
Suzy:gde su ostali???????
saces ti da vidis kada ti dodju i Steffy i Whitenicky.......ubice Boga u tebi....natocito Steffke....haha....
ma....udrite ljudi...
Greskice....mislim da cemo ga i nas dve -istresti iz gaca-....;-)
ajmo...
bam,bam, bum, jnjsdhbj,............
batka-jaooooooooooo, ma....nemojte ljudi salio sam se....
mi-ma ko se bre salio, saces ti da vidis...BAM, BUM..........
batka-kjnjhbjbvnmvmvnjbnjbveghbvjullllllllllllllllll
(ti ne vidis moj avatar?ne znas sa kim se kacis? hehehe...;-)...)
banegad2004:bl je car
uveseljava me
mnogo je zabavan