Kosta2
Legenda
- Poruka
- 65.089
Znam da ima tema na drugim mestima ali čini mi se da ovde nema.
Ako ima, spojite, ban i streljanje postavljača, što bi rekao Dile.
Ako ima, spojite, ban i streljanje postavljača, što bi rekao Dile.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li se gde je macka poslednji put locirana?
I meni nedostajeIskreno, otvorio sam temu zbog Mačke Zagrebačke.
Vesela zafrkantica, baš nedostaje.
Maco
Iskreno, otvorio sam temu zbog Mačke Zagrebačke.
Vesela zafrkantica, baš nedostaje.
Maco
perlicu, Cicos, Ankoru, Cherish, crvenkapicu, Rinu, Lava, Macu ZG, Dee-a, Katchu...
Mačka se izgubila
- - - - - - - - - -
Keksića
Zna li se gde je macka poslednji put locirana?
I meni nedostaje
evo sećam se pre god dve, ta nikica nikada nije otvarala teme, pisala je na temamaa tipa:šta mislite o forumašu iznad i sl.teme, ladno mi nije jasno zašto vam nedostaje? čitali ste neke njene teme koje su vas nspirisale ili zasmejale? kmentare na nekim temama gde postoji konkretno pitanje?
eo ne kapiram, majkemi..jedino ako jašite na pepeovima, pa onda i da shvatim..
- - - - - - - - - -
nemam ništa protiv nika, vi ste mi svi na gomili engma..ladno
pa, dobro, nemoj da si na kraj srca, volimo i tebe
mene uopšte ne treba da volite, jer nisam vaše društvo sa ,,igrica"
Mislim da jeste jednu ili dve.
Fali mi staro drustvo, svi nabrojani gore.
jašta super je to, tebe se sećam da si bio najljisovac, za nju nisam sigurna da li je ona..
ali ako jeste, mrrzi me da tražm, boje ste tip top, čuj najljisovci zato što visite na kretenskim temama,
svaka tema o sexu, ti napišeš da si nevin, a ona ni ne piše na takvim temama, samo one varijante kome bi dale/dali i šta mislite..
nadam se da ste svesni nebuloza, nema veze ko ovde piše, ali tipa..,,nedostaaje mi.." osoba koja nema sopsstveno mišljenje i nabija postove je žalosna i smešna u isto vreme.
Na svim pdfovima manje-više postoje taakve teme, koje nisu karakterstične za pdf, konkretno za ljis..ovo
Glup sam, ruzan, svorc i ne umem sa zenama.