KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

ma da sigurno...na sta vam ja licim...na jataka...na moje ostrvo ima da otvorim banku i osnujem drzavu de ce lagano moci da peru novac i porezi laganica...tako ima da privucem dzeK-set da mi da kintu :lol:
i kad skupim dovoljno pokupim kintu iz banke povecam poreze nenormalo i kupim drugo ostrvo :lol:

Zikica:
ma da sigurno...na sta vam ja licim...na jataka...na moje ostrvo ima da otvorim banku i osnujem drzavu de ce lagano moci da peru novac i porezi laganica...tako ima da privucem dzeK-set da mi da kintu :lol:
i kad skupim dovoljno pokupim kintu iz banke povecam poreze nenormalo i kupim drugo ostrvo :lol:
tiranine.....ja sam mislio da ti ocesh ostrvo da bi se izlezhavao na njemu....dobro se chuvaj....da ja ne dodjem i otvorim prodavnicu vevericjih bundi,i preuzmem primat u tvom malom kraljevstvu.....

e uvek li uvek mi se desi kad se tusiram ili kupam da zaboravim peskir...tako onako go izadjem iz vrelog kupatila i trazim peskir po hodniku....a leti otvorena su stalno spoljasnja vrata i ja lagano setam do hodnika i na sprat uz stepenice....ili do dnevne sobe...a ljudi prolaze i gledaju.......perverznjaci :lol:

vrane...nema tamo vrana...mogu te zaposlim kao cuvara sa tandzarom napunjenom solju da osolis one koji pokusaju da bez moje izricite dozvole udju na ostrvu :lol:
@arijel.....a sta li je tek pomislila moja komsinka kad me videla...dobro sva sreca po nju pa sam bio okrenut ledjima i vezivao sam peskir :lol:

Back