koga bi vi za predsednika

migud:
ubi me u pojam sa tom transkripcijom...nasmeja me do suza.
a u to nezavisna, skepticna sam, eto...
Па то је и циљ, када могу они нама да просипају да је и латиница Србска, онда је и Енглеска Ћирилица, или нешто што личи на енглески, иначе положио сам га са 8-цом, али га често користим па сам све бољи

serb_pagan:
medojevic nebojsu za predsednika

Неће моћи... само Србин из Србије... (Медојевић нек' се кандидује код Мила)...
тражићемо да се убудуће објављује СТВАРНА БИОГРАФИЈА кандидата... као у САД... а не да се провлаче разно-разни захваљујући злоупотреби речи ГРАЂАНИ !

eremita:
тражићемо да се убудуће објављује СТВАРНА БИОГРАФИЈА кандидата... као у САД... а не да се провлаче разно-разни захваљујући злоупотреби речи ГРАЂАНИ !

jeli ti to taj "desno demokratski centar"koji ce spasiti srbiju?ovo vise lici na cist fasizam i ultra mali nacionalizam

Znas kako vec 3 predsednika su nam Crnogorci ili Srbi iz CG...sad mozda bi bilo vreme da bude Srbin iz Srbije...e sad salu na stranu Medojevic zivi u CG i treba tamo da se bavi politikom,sem naravno ako se ne preseli u Srbiju...i moram da priznam da bih ga rado video kao premijera ili ministra privrede,finansija ili....

Ја би себе за председника али да имам апсолутну власт и многооооо пара у буџету.
Јој шта би радила...
Ах, заборавих,требало би ми и неко тајно оружје да ме се цео свет плаши!

П.С. Ово је шала,чисто да се неко не исприма па помисли како мислим да стварно то може.

eremita:
А Срби са КиМ??????????????

serb_pagan:
onima iz enklava treba podeliti zemlju ovde da se ne muce vise tamo ili ih preseliti na severni kosmet ako im je kosovo bas toliko u srcu. drugog resenja nema

не разумем... је л' су ово клипови који се постављају у точак ...А ПРЕГОВОРИ О СТАТУСУ КиМ ЈОШ НИСУ НИ ПОЧЕЛИ... :confused: :confused: :confused:

eremita:
не разумем... је л' су ово клипови који се постављају у точак ...А ПРЕГОВОРИ О СТАТУСУ КиМ ЈОШ НИСУ НИ ПОЧЕЛИ... :confused: :confused: :confused:

uf,brate nemoj da me precenjujes,nisam ja toliki faktor da bi mogao bilo kome da ubacujem klipove pod tockove. ali jos nisam cuo suvislo resenje za srbe tamo

Back