Koga bi ste pre izabrali da vodi drzavu kao premijer - Dr. Branimira Nestorovica ili Anu Brnabic?

Koga bi izabrali da vodi drzavu kao premijer?


  • Ukupno glasova
    14
Činjenica da dr. Branimir Nestorović – čovek dakle koji najozbiljnije priča kako je stometarski ratni brod od hiljadu i šest stotina tona uspešno teleportovan šest sati u budućnost – umesto na gajbi Jelen piva ispred marketa na Kalenića pijaci sedi u nacionalnom kriznom štabu

Vladari iz senke 05,05.2020
 
Interesuje me sta forumasi misle da se odlucuje izmedju dve licnosti , koga bi pre voleli da vide na mestu premijera Srbije.

Aktuelnu premijerku lezbejku Anu Brnabic ili Dr. Branimira Nestorovica kao glavnog opozicionog kandidata za mesto premijera ispred Patriotskog bloka stranaka?

Ima i anketa

Tema je autorska.

Biografije:

Branimir Nestorovic Biografija

nestorovic_branimir_ps.jpg


Branimir Nestorović srpski je pedijatar, pneumolog i alergolog, redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u penziji i nekadašnji načelnik Službe pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike „Tiršova”.

Nestorović je rođen 16. decembra 1954. Završio je prirodno-matematički smer Gimnazije u Obrenovcu.


Studije je završio na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979. godine. Doktorirao je na istom fakultetu 1985. godine s disertacijom iz uže naučne oblasti pedijatrije i alergologije pod naslovom Polenska alergija u dece.

Nestorović je zaposlen kao načelnik Službe pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike „Tiršova” u Beogradu


Za asistenta Medicinskog fakulteta u Beogradu izabran je 1987. godine. Reizabran je 1991. godine, a u zvanje docenta izabran je 1995. godine. Vanredni profesor je postao 2000. godine i reizabran 2009. godine.

U zvanju je redovnog profesora u oblasti pedijatrije.


Ana Brnabic Biografija

Pogledajte prilog 1276900

Rođena je 1975. godine u Beogradu.

Završila je Petu beogradsku gimnaziju 1994. godine. Na univerzitetu Northwood u Mičigenu završila je studije poslovne administracije 1998. godine, nakon čega je stekla MBA diplomu iz marketinga sa Hull univerziteta u Engleskoj, navodi se u zvaničnoj biografiji.

Krajem 2001. vraća se u Srbiju, gde je radila za različite američke konsultantske firme na projektima razvoja lokalne samouprave, a koje je finansirao USAID.

Od 2011. radi u američkoj kompaniji za razvoj vetroparkova Continental Wind Serbia, a od januara 2013. postaje i njen direktor.

U isto vreme bila je potpredsednica Upravnog odbora NALED-a, a od aprila 2016. godine je i predsednica UO ove poznate javno-privatne alijanse koja okuplja lokalne samouprave, privatna preduzeća i nevladine organizacije.

Šira javnost za nju je čula u oktobru 2015. tokom afere „Lidija Udovički“, kada je sajt „Teleprompter“ objavio transkript telefonskog razgovora između Bojana Pajtića i Lidije Udovički, sestre tadašnje ministarke državne uprave Kori Udovički. Lidija Udovički je navodno rekla da je kum premijera Srbije i direktor EMS-a Nikola Petrović pokušao da naplati reket od dva miliona evra od američke firme „Kontinental vind partners“ (CWP), ne bi li vetropark u Srbiji priključili na elektromrežu. Premijer Vučić je na to odgovorio optužbama na račun CWP, tvrdeći da je upravo ta firma u SAD izlobirala da pet kongresmena potpiše pismo Džozefu Bajdenu u kojem su premijerov brat Andrej i njegov kum Nikola Petrović označeni kao centar korupcije u Srbiji.
Od 2002. do 2011. radi u USAID-u, a kao najznačajniju inicijativu u tom periodu, u zvaničnoj biografiji navodi osnivanje Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) 2006. godine.
Vaginalna dominacija ili rektalna stimulacija? 🤔
 
Bio je na vlasti samo 12 godina

A sada tvom smradnom Vuletu ističe taj iznos
zar nije istekao jos pre 12 godina...............kako ste jos onda tvrdili ?
Sto se tice naseg presednika Vuleta, sa njim nismo u NATO, ne udaramo snakcije Rusiji, ne priznajemo Kosovo...................pa koja ce budala onda da smenjuje takvog presednika?
 
To je prilično glup nadimak Zvončica. Zato ga i koristite vi iz lažne opozicije.

Đilas je kao što smo rekli izazvao Vučića, preko svog kandidata

Pogledajte prilog 1276975

E sad to što su neki bili ograničeni pa nisu glasali za Ponoša, tu je naravno kriv narod a ne mi normalni
U yebote pa vi ste bas ratardirana drzava, kod vas se neko moze kandidovati za predsednika drzave a da nije rodjen u drzavi i drzavljanin je neke druge zemlje, kao npr. Hrvatske. :lol:
 
Brnabić i nije postavljena kao neki Egzemplar vas radikala, nego samo kao fikus za tvog predsednika, pri čemu je on stvarna vlast.
Pa šta, glavno da ona ne mrzi i našu Srbiju, za razliku od tebe i takvih kao ti, to što voli žene je OK, volim ih i ja. Zapazila je Jaggie da je to jako prepreden potez, i to je nervira, jer Jaggie zna da Srbiju treba da gaze, do kraja, zato što je siromašna pa Jaggie ne može da dobija platu kao u Švajcarskoj samo da bi sedela kući i odmarala se od stresa., Bašme briga što ju je doveo AV a ne neko drugi, ali definitivno je zahvaljujući njenom imenovanju Srbija ipak bila pod mnogo manjim pritiscima, imamo i nekog ko je mogao da javno objasni Analeni Zelenoj da malo upristoji one kerove od svojih ambasadora i videlo se da nije htela da odgovori jer su je izabrale feministkinje i LGBT, a to da se zbog budale Kurtija javno po Tviteru pregoni sa deklarisanom lezbejkom joj njeni birači ne bi nikad oprostili. Sve levo liberalne stranke u EU strogo paze da se u vladi ima neko ko je javno manjina, jedan problem manje, mogli su da AV nateraju da u vladu primi i našmrkanog neprijatelja Srbije Čedu Jovanovića, Annie B je bar 100 puta bolja od njega.
 
Jednom lazov uvek lazov.

Ne radim ja za Siptare vec ti posredno kao deo Zena u Crnom i Otpora. Jer ti i Siptari imate istog gazdu. Bajdena.
Šefica vlade je baš zbog takvih koji nas olajavaju svuda i traže od silnih ovog sveta da se uteramo u zemlju od gaženja bitno bolje rešenje od onog lisca u pokušaju Nestorovića koji ne može a da samog sebe ne predribla, i to non-stop. Žene u Crnom su inače za Srbiju mnogo opasnije od Kurtija, to osećaju i neki Drugosrbijanci koje poznajem.
 
To je prilično glup nadimak Zvončica. Zato ga i koristite vi iz lažne opozicije.

Đilas je kao što smo rekli izazvao Vučića, preko svog kandidata

Pogledajte prilog 1276975

E sad to što su neki bili ograničeni pa nisu glasali za Ponoša, tu je naravno kriv narod a ne mi normalni
@Tvin Konza @Nona2 @Alter_Ego_
A tvoj Đilas Jaggie uopšte nije nije najnamernije kandidovao nekog za kog je unapred znao da nema baš nikakvih šansi, samo da bi sprečio gubitak uticaja u slučaju da neko bolji napravi bolji rezultat? Bar da je vođa nateran na dva kruga, AV bi kod srpskih ovaca prošao i ovako i onako, ali zahvaljujući tvom Đilasu i njegovoj podrepašici Mariniki del Kokos - vašoj političkoj komesarki bez grama mozga, uopšte nema nikoga ko može da izazove AV ili njegovog kandidata na sledećim izborima. Ponoš bukvalno nije podoban za taj posao, ima ga i na Wikileaks na par mesta - poltron najobičniji, treba pročitati i mišljenja sa Zapada o njegovim sposobnostima, i to od onih kojima se očigledno dodvoravao ne bi li ga preporučili za mestašce u vladi kod tadašnjeg režima. Del Kokos nije propustila svojim nastupima da da priliku AV da se malo pokaže, ne zato što je tako htela nego zato što tvoj lopov Đilas ne dozvoljava da bilo ko sa više od jednog grama mozga dođe u priliku da ga protera iz stranke, a dok je on bilo kakav faktor u opoziciji AV nema šta da brine.

Samo zahvaljujući vašem Đilasu i njegovom Šolaku se treba pripremati na još jedan dugi period mudre i spasinosne vladavine AV, Jaggie sama zna da će Đilas AV- u da istrese pred noge sve glasove onih koji su protiv njega, a AV će njega da zamoli da čuva beogradsku gradsku kasu, a možda i se istovremeno baci na razvoj Srbije ili finansije, možda padne i neko ministarstvo za del Kokos i još par podrepaša pa će i Albanija da nas zajebava, videćete!
 
Poslednja izmena:

Back
Top