Memnom
Elita
- Poruka
- 19.835
Odgovorila si na pitanje koje si postavila pa moze lock. Hvalai zasto ste tako sigurni da je to Dzordzi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovorila si na pitanje koje si postavila pa moze lock. Hvalai zasto ste tako sigurni da je to Dzordzi?
Sta ce jadna kad joj se svidjasMa neka je zaljubljena je u mene ne zna kako vise da mi doaka
Да?Principijalno da, ali ovo je šala između dvoje koji se znaju. Džordži nema problema
od prvog meseca foruma sam tu od 2003te. imao sam manje, vise i veoma zapazene naloge.Mislim da ljudi nisu ovde na forumu da bi se folirali nego da bi bili ono što jesu.
pročitaš u temiАли одакле до кур.рца да ми змамо да се познају?
Оног ко је отворио тему
Priroda ti je da voliš da se zavitlavaš.od prvog meseca foruma sam tu od 2003te. imao sam manje, vise i veoma zapazene naloge.
ovaj mi je negde 20+ nalog
sve sam bio. sredovecna domacica, cigan, ustasa,siptar, majstor od 60 godina, zaljubljena klinka od 17 koja je trazila ljubavne savete.
skinhead is beograda, folker sa ub-a.
a nisam jedini. prepoznajem tu neke koji pisu sa ihahaj naloga
nekad menjaju uloge, nekada samo nastave gde su stali.
ma krsta je zakon
Nemoj tako Anđo..i zasto ste tako sigurni da je to Dzordzi?
nije do prirode, vec do pocetka moje internet karijere.Priroda ti je da voliš da se zavitlavaš.
Nisi li ovde vrebao muškarce pod ženskim imenom? Ko te zna, sve je moguće.a kako ti sa drugog kompa da ga ne tovaris sa zenskim imenom
Jesam ja sam vidio baš čini mi se ove nedelje negde u sredu ili četvrtak da je ovaj neki zaboravio sam koji ali mogu da pogledam..za koga sam bio ubeđen da je žensko, nešto objašnjavao i slučajno se izleteo i iz napisanog se moglo pročitati da je on muškarac.. mislim čemu to.?. Budi to što jesi i to ti je..Nisi li ovde vrebao muškarce pod ženskim imenom? Ko te zna, sve je moguće.
Ma ima manijaka šta da se radi. To je neminovnost i u životu i na internetu. Samo obazrivo.Jesam ja sam vidio baš čini mi se ove nedelje negde u sredu ili četvrtak da je ovaj neki zaboravio sam koji ali mogu da pogledam..za koga sam bio ubeđen da je žensko, nešto objašnjavao i slučajno se izleteo i iz napisanog se moglo pročitati da je on muškarac.. mislim čemu to.?. Budi to što jesi i to ti je..
Teme o forumašima nisu dozvoiljene ..kljuci zasto ste tako sigurni da je to Dzordzi?